Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PAWARTA LAIN

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PAWARTA LAIN

Utas Bobot Table

wektu: 2019-02-16

kang sistem bobot paling umum nemtokaken dawa thread ing kilometer sing nimbang 1 kilogram. Mulane, bobot luwih nomer (dituduhake ing standar Amérika singkatan wt) nuduhake tipis a, utas becik. Standar American saka bobot thread iki diadopsi saka Gunze Count standar Jepang kang migunakake nomer loro dipisahake dening motong maju. Nomer pisanan cocok kanggo wt sawetara benang lan wilangan kaloro nuduhake carane akeh lembaran serat padha digunakake kanggo nyipta benang rampung. Punika umum kanggo Lebokake telung lembaran saka bobot padha kanggo nggawe siji thread, sanadyan iki ora wajib formal ing standar US (kang mulane kurang informatif).

Utas Bobot Table

bobotGunze CountGunakake umum[2]
cahya 60 wt #60/3 Bobbin utawa Appliqué
lancip 50 wt #50/3 Bobbin utawa Appliqué
biasa 40 wt #40/3 Quilting
buntel 30 wt #30/3 hiasan
heavy 20 wt #20/3 hiasan

Denier

denier specification bobot nyariosaken carane akeh gram 9,000 meter saka abot thread. Boten kados ing thread umum sistem bobot, sing luwih nomer denier, ing kenthel kumpulan. Sistem denier bobot, kaya sistem bobot umum, uga nemtokaken nomer lembaran saka bobot kasebut kang padha kebungkus bebarengan kanggo nggawe thread rampung.

Tex

Tex massa ing gram 1,000 meter saka thread. yen 1,000 meter abot 25 gram, iku tex a 25. nomer tex luwih gedhe sing Utas abot. Tex digunakake luwih ing Eropah lan Kanada.

Aughts

Sawetara manufaktur thread, utamané sing prodhuksi sutra Utas banget nggoleki, aplikasi timbangan dhewe pangukuran thread nggunakake "aughts" utawa Zeroes (ora kados zeros dipigunakaké kanggo ngukur ukuran saka manik wiji). Ing spektrum sing Produsèn diwenehi \ 's, luwih "count aught" nuduhake Utas becik: iki biasane diwenehake minangka digit siji ngiring dening motong maju lan nul a— Tuladhane, 3/0 nuduhake Utas telung aught utawa ukuran thread "000", nanging nomer iki mung duwé teges yen dibandhingake kanggo Utas liyane produksi saka produsen padha: siji Produsèn \ 's 4/0 bakal tansah dadi sing luwih apik saka sing Produsèn padha \ 's 2/0, nanging bakal tegese apa-apa yen dibandhingake 4/0 saka Produsèn liyane. Mulane ing ukuran aught ora cocok kanggo konversi utawa comparison kanggo timbangan bobot liyane-umum, sanadyan iku dienggo.


basket Inquiry