Telpon: 86-138 6759 9168
EN

reeling MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >reeling MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/wool_spinning_silk_nylon_hank_reeling_machine_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215142507_553.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215142528_539.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215142555_602.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215163339_722.jpg

Wol Spinning Silk Nylon Hank reeling Machine

Ditrapake kanggo wool nggoleki utawa wool coarse utawa midfibre kain Kola, nggawe sawisé rampung kain karo ukuran stabil lan aran Gamelan lan alus, ciri kinclong lanang. mesin nduweni ciri saka kapasitas gedhe, efficiency dhuwur, daya listrik, nyimpen uap lan energi daya. kontrol otomatis tension lan aliran Proses komputer.

  • Description Product

FEIHU Kualitas tenunan textile Hank mesin reeling  

 

Hank reeling FH24K mesin: iku karo stru prasajacture, gampang kanggo sampeyan kanggo operate, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe tenunan mati sawise di wernani. mesin iki bisa gampang nilon Hank reeling.

digunakake ing wol Spinning, knitting, sutra, tenunan nilon, dhuwur industri sutra babagan, dening Rolling menyang proses bengkong menyang bobot tetep, dawa tetep saka tenunan kanggo dyeing kanggo prosedur sabanjuré, Kondisi Transportasi lan ZeLun muter wis udud dhuwur-lentur tenunan shrinkagerole.

 

kothak Spinning wis rong pilihan:

siji pipe galvanized, lan aluminium liyane alloy digunakake dening perawatan gapura oxide, awet.

Sampeyan bisa diprodhuksi miturut penjenengan persis kaya ing ngisor iki:
1. poto kontrol kanggo test tenunan bejat
2. poto kontrol kanggo tabung rampung
3. brake elektromagnetik

 

Hanks 24 20
kadohan cutter 100-140mm 100-140mm
Utama kanggo apa Cotton tenunan / thread Cotton tenunan / thread
Transformable counter Miturut pindah pangowahan  Miturut pindah pangowahan
Benang predetermined counter Digital prasetel counter Digital prasetel counter
kontrol kacepetan 300-350rpm dening mesin 300-350rpm dening mesin
Hank mbentuk  jinis D mbentuk drum Nelpon jinis D mbentuk drum Nelpon
sistem rem Miturut brake magetic Miturut brake magetic
Ukuran L3750 * W680 * H1060 L3750 * W680 * H1060

2 (2)

bgiu

666

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry