Telpon: 86-138 6759 9168
EN

JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/wool_yarn_winding_machine_manufacturer_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218144626_608.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218150919_608.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218151224_994.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218151244_324.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218151527_524.jpg

Wol Benang Winding Machine Produsen

Benang nduwurke tumpukan: tenunan kapas, tenunan pp, tenunan polyester, tenunan nilon, tenunan monofilament, tenunan film, tenunan Sisal jute, etc. tenunan kapas mesin nduwurke tumpukan, polyester mesin nduwurke tumpukan.

  • Description Product

FMJM-A High Speed ​​otomatis New Koleksi Precision Benang Winding Machine

fitur:
Kontrol terpusat, Manajemen individu
Nggunakake DC brushless motor, irit daya liyane
Kontrol komputer, Broken tenunan mandegake , fungsi pangukuran
Nggunakake Soft wiwitan,kurang mundhut,gampang kanggo nggunakake
Nggunakake mechanical anti-tumpukan,pinggiran Soft,Priksa Bobbin liyane seragam
Nggunakake lenga lubricating, gangguan murah, Aksesoris urip dawa layanan
Luwes dawa mbentuk, amba Bahu lan kontrol tension
paramèter Technical:

model:

Single-sisi siji kumparan, kontrol terpusat

kumparan:

4 kaping nomer kumparan, standar 24 spindles / pesawat

kadohan kumparan:

370mm

cara Oil:

oiling otomatis, kacepetan luwes

nduwurke tumpukan cara:

Single kumparan tliti aktif nduwurke tumpukan

wangun Winding:

pinggiran Lurus, bevel pinggiran luwes

Winding tube:

parallel, tabung pagoda

Winding travel:

120-230mm

kacepetan Winding:

≤500 m / min

Winding diameteripun:

≤280mm

diameteripun skein:

≤550mm

diameteripun Cartridge:

≤320mm

daya nyata:

<120 W / kumparan

Ukuran:

1620x710x1560 mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry