Telpon: 86-138 6759 9168
EN

WARNA CARD nduwurke tumpukan MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >WARNA CARD nduwurke tumpukan MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/yarn_color_card_winding_machine-51.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216105003_676.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216105010_306.jpg

Benang Warna Card Winding Machine

  • Description Product

Card werna Winding Machine

Cotton Warna Card Winding Machine ditrapake kanggo sawetara Kuningan kabel, tenunan, nalika miturut syarat teknologi ing tumpukan ngetik karo jumlah, bound, kanggo tenunan pangguna pilihan  werna, kontras lan uji coba. Anyar profesional produk dirancang kanggo menehi macem-macem SIM sampel.

model

Cotton Warna Card Winding Machine

Tegangan

220V 50Hz

warna

putih

Ukuran

L1100xW600xH80(mm)

materi mentahan

Cotton

ukuran kertas

Miturut adat-digawe

Potongan

ing 25pieces

Power

15w

bobot

30Kgs

 

csxz

fcdh

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry