Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Plying nduwurke tumpukan MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >Plying nduwurke tumpukan MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/yarn_drum_plying_winding_machine_doubling_machine-17.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216151537_789.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216151544_779.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216151601_188.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216151611_706.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216151629_969.jpg

Benang Drum plying Winding Machine / Dobel Machine

dobel Machine, bisa tumpukan 2-3 ply saka Langat Serat, Langat Cotton, Langat wool, FDY, Langat Polyester lan etc, bisa njupuk munggah karo bobbins Tube kanggo TFO mesin twisting nyepakaké, lan uga bisa njupuk munggah karo Cone conical kanggo mesin Tenun nggunakake . Wis fitur saka Efisiensi Tinggi lan uga njupuk-up rampung wangun, bisa ngenthengake kakiyatan saka pegawe kanggo karya Processing sabanjuré.

  • Description Product

telung tenunan kothak anter jemput dobel Machine plying, iku bisa tumpukan 2-3 ply saka Langat Serat, Langat Cotton, Langat wool, FDY, Langat Polyester lan etc, bisa njupuk munggah karo bobbins Tube kanggo TFO mesin twisting nyepakaké, lan uga bisa njupuk munggah karo Cone conical kanggo Tenun mesin nggunakake. 

Wis fitur saka Efisiensi Tinggi lan uga njupuk-up rampung wangun, bisa ngenthengake kakiyatan saka pegawe kanggo karya Processing sabanjuré.

Telung Benang Langkawi Box Dobel Machine

model machine

FHTDTK-D

Jumlah spindles

24(6 spindles / grup)

jinis Bobbin

Bobbin warata utawa kerucut(pilihan)

gauge kumparan

360mm

layout

sisih Single

Power Supply

380V 50HZ 3phase

diameteripun Max.package

250mm

Njupuk-up Langkawi

152mm

daya kumparan

120w

Njupuk-munggah kacepetan

Max. 1000 meter / min

diameteripun Max.yarn

≤280mm

roller specification gesekan

Bobbin warata utawa kerucut (pilihan)

Driving

individu

Auto Stop Piranti

sensor gerak

Elektronik Anti-Stack

kontrol mesin

Auto-waxing piranti

pilihan diinstal

piranti Cleaner

pilihan diinstal

Benang elektronik Clearer

pilihan diinstal

Air Splicer

pilihan diinstal

niup resik

pilihan diinstal

Rigging

pilihan diinstal

Ukuran

L 1454 x W 690 x H 1600 mm

bobot

200kg / grup

 

FAQ

Q:Kita lagi ora menowo karo transportasi internasional, bakal nangani kabeh bab logistik?

A:temtunipun. Akeh taun pengalaman lan long term cooperated Forwarder lengkap bakal ndhukung kita ing. Sampeyan mung bisa ngandhani kita tanggal pangiriman, and sampeyan bakal nampa barang ing kantor / ngarep. uneg-uneg liyane ninggalake kanggo kita.

Q: Bisa kita menyang pabrik Panjenengan ngrembakaken liyane rinci lan mriksa kualitas mesin?

A: Ya, ora masalah, welcome to pabrik kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu.

照片 IMG_20141113_073518TS008-alus-conthong-tenunan-tumpukan-mesin-winder

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry