Telepon: 86-138 6759 9168
en

lain beja

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >lain beja

65000 nganjang profesional dilongok pameran pikeun nganjang sareng mésér, nilai pangalaman tina paméran gabungan mesin tekstil ieu tinggi

waktu: 2021-07-02

Paméran gabungan mesin tekstil, anu parantos kalibet pisan dina industri mesin tekstil pikeun 12 taun, parantos ngalakukeun upaya anu hébat pikeun ngarebut momen kritis pamulihan ékonomi dina jaman paséa wabah sareng taun pembukaan rencana lima taun ka-14, sareng parantos ngahaturanan salametan anu aman sareng mujarab pikeun kaseueuran kolega industri. Salami periode paméran lima dinten, paméran gabungan mesin tekstil diantar 65000 datang panarjamah di bumi sareng luar negeri. Dina waktos pamulihan industri, nyuntik shot dina panangan pikeun ngembangkeun kualitas luhur industri.

Salaku Paméran Internasional off-line munggaran industri mesin tekstil global saatos wabah éta, pameran mesin tekstil ieu mawa harepan rébuan pagawé tékstil. kituna, panitia pameran bakal janten persiapan kaamanan sareng padamel jasa salaku prioritas utama pikeun ngalaksanakeun. Optimalkeun detil tina sababaraha aspek pikeun mastikeun sambungan anu lancar tina sagala aspek partisipasi sareng pandangan, sareng ngabantosan paméré sareng pengunjung pikeun nyambungkeun épisién.
Sateuacan paméran, buka halaman wéb resmi + wechat éntri ganda pendaptaran sateuacanna, sareng tingkatkeun sistem paméré nasabah paméré deui, supados tiasa ngagampilkeun paméré pikeun neraskeun serat uleman kalayan hiji klik dina telepon sélulér pikeun ngundang pelanggan nonton pameran. Salami periode paméran lima dinten, sistem uleman pelanggan terus dibuka, sareng paméran tiasa ngundang iraha waé. Audién anu parantos didaptarkeun tiasa lebet kana situs, scan kode ku hiji konci pikeun kénca kartu dada, sareng jasa tanpa kontak ngahémat waktos sareng usaha, sareng aman sareng dipercaya.
Paviliun dibagi numutkeun katégori na, sareng pedoman ngagantung bendera jelas katingali. Pameran sareng pengunjung tiasa gancang nuturkeun pitunjuk pikeun mendakan stan anu saluyu. Kantor Informasi unggal musium nyayogikeun panduan wisata sareng bahan pandu sanés, sareng ngajawab sagala rupa masalah anu aya dina prosés nonton paméran iraha waé.
Dina raraga mastikeun kasihatan sareng kasalametan pemirsa sareng paméran, panitia ogé nempatkeun bahan pencegahan wabah di unggal kantor inpormasi, sahingga pemirsa sareng paméran anu meryogikeun tiasa ngaksésna iraha waé. Aya stasiun beus shuttle di daérah badarat utama di luar aula paméran, anu merenah pikeun paméran sareng tamu angkat ti aula paméran, stasiun karéta api, bandara sareng hub transportasi sanés unggal dinten. Kampung asosiasi, pusat operasi, Kantor Harta Inteléktual, pusat berita, kantor téhnis bumi, kantor palayanan sareng lembaga sanés anu pakait caket pikeun nyayogikeun jasa pikeun paméré sareng pengunjung iraha waé.

Atur balayar sareng numpak angin sareng ombak!
2022, ngarep-ngarep pendak deui!
Pameran Mesin Tékstil Internasional Cina 2020 sareng pameran ITMA Asia kasimpulan suksés,
Hatur nuhun sadayana pikeun kegigihan sareng perusahaan.
Hayu urang pendak deui dina bulan Nopémber 20-24, 2022!

    teu sahiji bae

Teras : cinta Seoul

karinjang panalungtikan