Telepon: 86-138 6759 9168
en

Congcot kana congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Congcot kana congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/automatic_drum_cone_to_cone_winding_machine_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220093606_435.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220093711_712.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220093742_728.jpg

Otomatis Drum Cone Pikeun Cone pungkal Mesin

pungkal mesin
solusi inovatif ,téhnologi terjal jeung .the aplikasi speed pungkal ieu dikawasa ku komputer, max 1200M / mnt .precise jeung sénsitip Sistim nguji speed bisa mastikeun malah pungkal panjang (beurat) éta rada cocog pikeun pungkal benang tina katun .flax ,sutra, serat kimiawi. jeung saterusna loba benang, ku sistim kontrol komputer, kontrol tegangan éléktromagnétik ,alat oiling .making mesin ngawangun alus ieu ,efisiensi tinggi.

  • Panjelasan Produk

FHJM-A  Precision pungkal mesin

Fitur:
Ngagunakeun kontrol terpusat, manajemén individu
Ngagunakeun DC brushless motor, hemat daya nu leuwih
Ngagunakeun kontrol komputer, Pegat benang dieureunkeun , fungsi Pangukuran
Ngagunakeun Leuleus mimiti,kirang leungitna,gampang ngagunakeun
Ngagunakeun mékanis anti tumpukan,ujung lemes,Jieun bobbin langkung seragam
Ngagunakeun minyak Lubricating, noise leuwih handap, Asesoris hirup layanan panjang
Adjustable panjangna ngabentuk, sudut Taktak jeung kontrol tegangan

parameter teknis:
model: Hiji sided tunggal spindle, kontrol terpusat
Spindle: 4 kali jumlah spindle, standar 24 spindles / kumpulan
jarak Spindle:370mm
cara minyak: oiling otomatis, speed adjustable
metoda pungkal: Hiji spindle precision aktif pungkal
bentukna pungkal: ujung lempeng, bevel ujung adjustable
pungkal tube: sajajar, tube pagoda
pungkal perjalanan:120-230mm
speed pungkal: ≤500 m / mnt
pungkal diaméterna: ≤280mm
diaméterna Skein: ≤550mm
diaméterna cartridge: ≤320mm
kakuatan sabenerna:<120 W / spindle
dimensi: 1620*710*1560 mm / group

model:  Hiji sided hiji spindle, terpusat pangawasan
Spindle: 4 kali the jumlah ti spindle, éta standar 24 spindles / kumpulan
Spindle jarak: 370mm
minyak jalan:  otomatis oiling, kagancangan bisa diatur
pungkal metode:  hiji spindle aktip katalitian pungkal
pungkal wujud:  Lempeng edge, bevel sisi bisa diatur
pungkal pipah:  sajajar, pagoda pipah
pungkal iinditan: 120-230mm
pungkal kagancangan: ≤500 m / mnt
pungkal diameter:  ≤280mm
Skein diameter:  ≤550mm
eusi diameter:  ≤320mm
saleresna kakuatan: <120 W / spindle
dimensi: 1620*710*1560 mm / group


saméméhna :     teu sahiji bae

Teras : Tinggi SPPED SPINDLE CNC nilon benang pungkal mesin

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan