Telepon: 86-138 6759 9168
en

Congcot kana congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Congcot kana congcot mesin pungkal

Otomatis Drum Cone Pikeun Congcot(bobbin) Benang pungkal Mesin

pungkal mesin
solusi inovatif ,téhnologi terjal jeung .the aplikasi speed pungkal ieu dikawasa ku komputer, max 1200M / mnt .precise jeung sénsitip Sistim nguji speed bisa mastikeun malah pungkal panjang (beurat) éta rada cocog pikeun pungkal benang tina katun .flax ,sutra, serat kimiawi. jeung saterusna loba benang, ku sistim kontrol komputer, kontrol tegangan éléktromagnétik ,alat oiling .making mesin ngawangun alus ieu ,efisiensi tinggi.

  • Panjelasan Produk

\

\

pungkal mesin

solusi inovatif ,téhnologi terjal jeung .the aplikasi speed pungkal ieu dikawasa ku komputer, max 1200M / mnt .precise tur tiasa Sistim nguji speed sénsitip  mastikeun malah pungkal panjang (beurat) éta rada cocog pikeun pungkal benang tina katun .flax ,sutra, serat kimiawi. jeung saterusna loba benang, ku sistim kontrol komputer, kontrol tegangan éléktromagnétik ,alat oiling .making mesin ngawangun alus ieu ,efisiensi tinggi.

saméméhna : Congcot Pikeun congcot benang pungkal Mesin

Teras :     teu sahiji bae

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan