Telepon: 86-138 6759 9168
en

Hank mun congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Hank mun congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/automatic_drum_hank_to_cone_yarn_winding_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222094922_270.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222094955_220.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222095003_579.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222095018_805.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222095043_370.jpg

Otomatis Drum Hank Pikeun Cone benang pungkal Mesin

pungkal mesin
solusi inovatif ,téhnologi terjal jeung .the aplikasi speed pungkal ieu dikawasa ku komputer, max 1200M / mnt .precise jeung sénsitip Sistim nguji speed bisa mastikeun malah pungkal panjang (beurat) éta rada cocog pikeun pungkal benang tina katun .flax ,sutra, serat kimiawi. jeung saterusna loba benang, ku sistim kontrol komputer, kontrol tegangan éléktromagnétik ,alat oiling .making mesin ngawangun alus ieu ,efisiensi tinggi.

  • Panjelasan Produk

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan