Telepon: 86-138 6759 9168
en

Kedap gooved mesin kendang benang pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Kedap gooved mesin kendang benang pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/automatic_tight_cone_winding_machine_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219085640_296.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219085659_486.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219085706_108.jpg

Otomatis kedap Cone pungkal Mesin

Speed ​​tinggi mesin pungkal kedap, éta utamana keur benang nu Saatos Dyeing rewinding atawa benang rewinding maké congcot kana congcot langsung, nyaluyukeun jeung keur pungkal kawas yarns Serat, yarns katun, FDY, yarns poliéster na jsb, tur eta tiasa nyandak up kalawan kerucut Cone atanapi bobbins pipah. Ieu boga fitur of Kekecapan High sarta ogé butuh-up réngsé bentukna, tiasa alleviate inténsitas kuli pikeun digawé processing salajengna.

  • Panjelasan Produk

FHCT-J mesin benang pungkal

Eta dilarapkeun ka katun, kaen nu digawe ti rami, sutra tur tipe séjén kéju atawa tube benang skein winder (Hank) kana mesin nyulam, warping mesin  model dipaké  langsung kana modél idéal tapered of pakét kedap mesin ieu utamana cocog pikeun K sutra pungkal kana benang elastis kelas minuhan sarat téhnologis.

Bobbin ngetik: 5"(170mm) bisa aya ngaropéa
rarancang Single-sisi, bisa aya 84/108spindles
kakuatan nganyadiakeun 380V / 220V  50/60Hz  tilu fase / Bujang tahap
nyetir unggal spindle per motor
kakuatan Comsumption 0.09KW / spindle
Candak paket pipah Bobbin (0°) / congcot 4°20, 5°57, 9°15
benang kaayaan kaku jeung waxing pakakas unggal spindle boga a benang kaayaan kaku jeung waxing pakakas
Otomatis Eureun pakakas unggal spindle masang otomatis eureun pakakas
Éléktronik Anti tumpukan Inverter pangawasan
barang encer nu dipake keur beberesih pakakas unggal spindle boga a mesin peso benang barang encer nu dipake keur beberesih
dimensi L 2230 x W 1100 x H 1600 mm

saméméhna :     teu sahiji bae

Teras : Tinggi Speed ​​kedap Cone Winder / pungkal Mesin

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan