Telepon: 86-138 6759 9168
en

barang

Anjeun aya didieu : imah >barang

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/chemical_fiber_twisting_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/13/20190213161744_637.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/13/20190213161754_409.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/13/20190213161805_309.jpg

Mesin Kimia Serat Twisting

FH230 TWISTING mesin

speed tinggi mesin benang twisting Fh230a cocog pikeun dty, poy ,hdy .ect 45d-1000d paling jenis serat optik tunggal atawa ganda benang twisting .there ngabogaan pamutahiran badag sarta inovasi dina produktivitas jeung desain gagasan. sakabeh constructions jauh sturdy,sarta langkung ilmiah dina Plawangan ;ngabentuk kalawan individual kotak-shuttle .spindle spped ,speed benang na speed roller kalawan sistem inteligence of control.technology frékuénsi purwakarta anu leuwih merenah ;anti partterning;ujung lemes;alat ujung,na ganda roller alat input ,na jsb kituna pikeun meunangkeun gancang meuntas benang nu,produktivitas tinggi ,rentang twisting tinggi ,benang twisting hadé;alus ngabentuk jeung seragam ,gampang pikeun ngarobah téhnologi nu ,Biaya handap miara jeung jsb,machibne ieu teh mesin gagasan kalawan produktivitas tinggi,roll badag sarta kualitas luhur.

  • Panjelasan Produk
  • pabrik ngenalkeun

Nilon Flocked Swabs Pikeun Forensic DNA 4N6 Cell specimen

material non ranginang lawon 70-130gsm
ukuran Max. ukuran:45*50*20cm handle55 * 2.5cm
mnt. ukuran:22*24*9cm handle40 * 2.5cm
pencitakan percetakan sutra atawa panas mindahkeun percetakan
warna 4desain C, ngaropéa
ukuran cecekelan Ukuran baku 55 * 2.5cm, ngaropéa
biaya kapang Bakal ngabalikeun duit sanggeus nempatkeun urutan
bungkusan 25PCS / kantong opp
ukuran karton 200-400PCS / ctn, baku karton ékspor
PCS / ctn 200PCS / ctn
GW / NW 12kgs / 11kgs
pamayaran T / T(jeung 30% neundeun duit), L / C dina tetempoan
MOQ 10000PCS
kalungguhan waktos sampel 1-3 poé
waktos kalungguhan produksi masal 15-25 poé sanggeus sampel disatujuan
port pengiriman barang Ningbo

● Dianggo: promosi, perkara reklameu, balanja, bungkusan.

● ngaran lianna: non anyaman poliéster kantong tote

● Ukuran: L33 * H28.5 * G12.5cm

● waktos Taliwang: 15-20 poé

saméméhna :     teu sahiji bae

Teras :     teu sahiji bae

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan