Telepon: 86-138 6759 9168
en

TWISTING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >TWISTING mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/china_high_quality_yarn_twisting_machine_sale_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135739_880.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135758_628.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135820_490.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135843_164.jpg

Cina Quality High benang Twisting Mesin Sale

FH128 serat pondok mesin twisting katun cocok, wol, acrylic na yarns blended

  • Panjelasan Produk

FH128 High Kaluaran Dua Pikeun Hiji Mesin Kapas benang Twisting

· rupa-rupa mesin pikeun nyocogkeun ka persaratan prosés variatif ti yarns voile rupa mun yarns karpét kasar.

· Opat drive spindle kalawan rollers tegangan pikeun tujuan konsumsi kakuatan ngurangan.

· Creeping rezeki alat pikeun tatu lemes bungkusan ngalelep langsung.

· pot luar saperti pilihan.

· diaméterna pot mesin Bulan ti 123mm mun 258mm.

· pakét Feed ti 500 mun 5000gms.

· konsumsi kakuatan panghandapna.

· Panggedena mesin twisting diékspor ti Cina

· Kabéh mesin sadia kalawan fitur optimal pikeun ngahasilkeun bungkusan paeh, yarns anyaman jsb.

barang nami benang Twisting mesin
jumlah ti spindles 16spindles / bagian, standar mangrupa 128 spindles / set
Spindle meteran 254mm
rarancang ganda sisi hiji lapisan
kagancangan 5000-12000r / mnt
Twisting jajaran 65- 2025T / M bisa diatur
Twisting tuju S atawa Z
Twisting Plawangan 152mm
juru ti pungkal 17.47-21.07 
ngamimitian mode Star-délta alon ngamimitian 
Spindle nyetir sabuk puseran nyetir
kapasitas(128spindles) 22KW
Spindles tensioner kapsul
dimensi 16spindles(2448*900*1270) ,pangawasan kotak panjang 2500mm

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan