Telepon: 86-138 6759 9168
en

Hank mun congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Hank mun congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/cnc_single_spindle_control_cone_winder_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220132339_215.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220132401_834.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220132418_292.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220132608_729.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220132615_648.jpg

CNC Single Spindle Control Cone Winder

Hank mun congcot winder congcot benang mesin mesin pungkal ieu dipaké pikeun angin alus bentukna benang congcot pikeun nyulam,warping, tinunanna, dyeing,pemutihan,jsb. Ieu cocog pikeun benang katun,benang wol,benang poliéster,etc.CNC Single Spindle Single Control Hank Pikeun Cone Kapas nilon wol pungkal Mesin

  • Panjelasan Produk

CNC Single Spindle Single Control Hank Pikeun Cone Kapas nilon pungkal Mesin

Congcot mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun poliéster, nilon, benang wol, benang pp, filamén tur loba yarns husus sejenna. Slub catcher, bersih traveler tur alat Otomatis-waxing mangrupakeun pilihan.

model téh hususna cocog pikeun serat kimiawi, benang, tali skein kayaning kompléks pipe silinder kaayaan, kaayaan. Salaku mesin kalawan sistim kontrol komputer; kontrol spindle individu; minyak otomatis datangna dina; alat ujung; anti- -tumpukan; otomatis-eureun tina putus benang; kontrol tetep-panjang; kawat feed Super; -starting slow kalawan adjustable; speed benang anu adjustable; Benang tegangan-dikawasa alat jeung téknologi canggih lianna, pikeun mastikeun kualitas luhur mesin.

barang nami Winder mesin
jumlah ti spindles 24(4 spindles atawa 6 spindles / group)
Spindle meteran 360mm
rarancang hiji sisi
kakuatan nganyadiakeun 380V 50HZ 3PH
spindle kakuatan 120w
Max.yarn diameter ≤220mm
pangisedan roller spésifikasi datar bobbin Φ 80mm×220mm
atawa congcot Φ 80mm×220mm taper 3.5°
nyetir sorangan
Otomatis Eureun pakakas gerakan sensor
Éléktronik Anti tumpukan Inverter pangawasan
Otomatis-waxing pakakas meunang milih
barang encer nu dipake keur beberesih pakakas meunang milih
Éléktronik benang jelas meunang milih
hawa Splicer meunang milih
blower barang encer nu dipake keur beberesih meunang milih
cahaya sistim meunang milih
dimensi L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6 spindles)
beurat 205kg / group



panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan