Telepon: 86-138 6759 9168
en

Congcot kana congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Congcot kana congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/cone_to_cone_yarn_winding_machine-23.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219134724_783.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219134732_302.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219134739_868.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219134746_558.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219134759_120.jpg

Congcot Pikeun congcot benang pungkal Mesin

FEIHU benang mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba yarns husus sejenna.
Feed listrik Hank Pikeun Cone Kimia Serat Sutra benang pungkal Mesin cocog pikeun benang sutra serat kimiawi.

  • Panjelasan Produk

Congcot Pikeun congcot benang pungkal Mesin

Congcot mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba catcher yarns.Slub husus sejenna, bersih traveler tur alat Otomatis-waxing mangrupakeun pilihan mesin .The nyaeta diobral panas di domestik jeung luar negeri.

model

Congcot kana congcot winidng mesin

jumlah ti spindles

12 spindles / set, 4spindles / group

Spindle meteran

360mm

dimensi

L4300mm x W500mm x H1000mm ( 12 spindles)

Cylindrical papanggihan tatu paket 

Tempo the conto bobbin ti theétasp;langganan

wujud ti operasi

hiji sisi

kakuwatan keur ngasilkeun

8kg - 10kg / spindle(witn di 24 jam)

Bobbin ngetik

bobbin datar atawa congcot kerucut

motor

370W / 12spindles

Voltaseu

220v / 380v, hiji fase / tilu fase, 50Hz / 60hz

pungkal benang ngetik

kimia silk, jieunan silsutrabsp;emas jeung perak,deformasi.

benang kagancangan

350m / mnt

paket

ti kayu perkara

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan