Telepon: 86-138 6759 9168
en

Congcot kana congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Congcot kana congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/cone_to_cone_yarn_winding_machine_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219153856_840.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219154253_740.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219154517_985.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219154634_303.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219154704_259.jpg

Congcot Pikeun congcot benang pungkal Mesin

FEIHU benang mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba yarns husus sejenna.
Feed listrik Hank Pikeun Cone Kimia Serat Sutra benang pungkal Mesin cocog pikeun benang sutra serat kimiawi.

  • Panjelasan Produk

Congcot Pikeun congcot benang pungkal Mesin

Congcot mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba catcher yarns.Slub husus sejenna, bersih traveler tur alat Otomatis-waxing mangrupakeun pilihan mesin .The nyaeta diobral panas di domestik jeung luar negeri.

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan