Telepon: 86-138 6759 9168
en

Congcot kana congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Congcot kana congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/cone_to_cone_yarn_winding_machine-38.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220090910_650.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220090924_417.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220090958_679.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220091039_487.jpg

Congcot Pikeun congcot benang pungkal Mesin

FEIHU benang mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba yarns husus sejenna.
Feed listrik Hank Pikeun Cone Kimia Serat Sutra benang pungkal Mesin cocog pikeun benang sutra serat kimiawi. Spindles tina jumlah anu pilihan.

  • Panjelasan Produk

Congcot Pikeun congcot benang pungkal Mesin

Congcot kana congcot winder FH230B mesin: Itis cocog pikeun rupa-rupa bahan baku, kayaning sutra kimiawi,sutra jieunan, emas jeung pérak sutra, deformasi sutra, operasi gampang, gampang maintains. Ogé bisa dipasang accordingto syarat pamaké, lilin minyak, jeung rojongan benang jeung alat kontrol éléktronik, teras salajengna.

model FH230B congcot kana congcot mesin pungkal
jumlah ti spindles 12 spindles / set, 4spindles / group
Spindle meteran 360mm
dimensi L4300mm x W500mm x H1000mm ( 12 spindles)
Cylindrical papanggihan tatu paket  Tempo the conto bobbin ti theétasp;langganan
wujud ti operasi hiji sisi
kakuwatan keur ngasilkeun 8kg - 10kg / spindle(witnin 24 jam)
Bobbin ngetik bobbin datar atawa congcot kerucut
motor 370W / 12spindles
Voltaseu 220v / 380v, hiji fase / tilu fase, 50Hz / 60hz
pungkal benang ngetik kimia silk, jieunan silsutrabsp;emas jeung perak,deformasi.
benang kagancangan 350m / mnt
paket ti kayu perkara

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan