Telepon: 86-138 6759 9168
en

JM-A mesin precision pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >JM-A mesin precision pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/directly_inserted_precision_cotton_polyester_winder_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218103328_594.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218105159_897.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218105207_787.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218105237_597.jpg

Langsung diasupkeun Mesin Precision Kapas poliéster Winder

Fitur:
Ngagunakeun kontrol terpusat, manajemén individu
Ngagunakeun DC brushless motor, hemat daya nu leuwih
Ngagunakeun kontrol komputer, Pegat benang dieureunkeun , fungsi Pangukuran
Ngagunakeun Leuleus mimiti,kirang leungitna,gampang ngagunakeun
Ngagunakeun mékanis anti tumpukan,ujung lemes,Jieun bobbin langkung seragam
Ngagunakeun minyak Lubricating, noise leuwih handap, Asesoris hirup layanan panjang
Adjustable panjangna ngabentuk, sudut Taktak jeung kontrol tegangan

  • Panjelasan Produk

langsung diselapkeun katalitian mesin winder

FH-JM precision lempeng winder mangrupakeun runtuyan runtuyan winder dihasilkeun ku parusahaan urang. Ieu cocog pikeun sagala rupa bahan baku kayaning sutra, hemp, benang, na thread, jsb. silinder. Modél ngabogaan kontrol tunggal spindle tunggal sahiji fungsi dasar tina pamakéan luar mangrupa benang pungkal positif pungkal clamp bobbin; 2 pungkal speed garis konstan; 3 kotak shuttle immersed minyak-; 4 iteuk speed refueling minyak 5 - 20 blk / mnt adjustable; 5 sareng alat ujung lemes sareng fungsi ujung; 6 tegangan benang adjustment dinamis; 7 benang kendang sarta gesekan lengket kontak tekanan angger; 8 speed motor utama jeung roller speed motor stepless adjustable; 9 Dikawasa kontrol layar warna na ciri sejen tur téknologi, penampilan iket téh geulis tur tékstur kasebut alus. Modél ieu mangrupa pilihan idéal pikeun produsén kualitas luhur tina benang rangkep.

parameter teknis:


model:  Hiji sided hiji spindle, terpusat pangawasan
Spindle: 4 kali the jumlah ti spindle, éta standar 24 spindles / kumpulan
Spindle jarak: 370mm
minyak jalan:  otomatis oiling, kagancangan bisa diatur
pungkal metode:  hiji spindle aktip katalitian pungkal
pungkal wujud:  Lempeng edge, bevel sisi bisa diatur
pungkal pipah:  sajajar, pagoda pipah
pungkal iinditan: 120-230mm
pungkal kagancangan: ≤500 m / mnt
pungkal diameter:  ≤280mm
Skein diameter: ≤550mm
eusi diameter: ≤320mm
saleresna kakuatan: <120 W / spindle
dimensi: 1620*710*1560 mm / group


panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan