Telepon: 86-138 6759 9168
en

Hank mun congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Hank mun congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/double_side_hank_to_cone_winding_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220095406_453.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220095417_501.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220095426_765.jpg

Ganda Sisi Hank Pikeun Cone pungkal Mesin

jumlah produk 2
Jumlah spindles 24 (6 spindles / group)
Spindle gauge mm
samping Single perenah
Power Supply 220V 50HZ 3phase
Max.package diaméterna 250mm
Candak-up Plawangan 152mm
120w kakuatan spindle
Candak-up speed Max. 1000 méter / mnt
diaméterna Max.yarn ≤260mm
roller spésifikasi gesekan "bobbin datar Φ 80mm×220mm
atanapi congcot Φ 80mm×220mm taper 3,5°"
nyetir Pribadi
Otomatis gaul sensor Alat Motion
kontrol Anti tumpukan Inverter éléktronik
 Otomatis-waxing alat Alus
alat cleaner Alus
Benang éléktronik jelas Alus
Hawa Splicer Alus
Blower cleaner Alus
Cahaya System pilihan
dimensi L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6 spindles)
Beurat 200kg / group

  • Panjelasan Produk

FHTDTK-A spindle tunggal dua sided  kontrol mesin pungkal

Panjelasan Produk
model téh hususna cocog pikeun serat kimiawi, benang, tali skein kayaning kompléks pipe silinder kaayaan ,kaayaan. Salaku mesin kalawan sistim kontrol komputer; kontrol spindle individu; minyak otomatis datangna dina; alat ujung; anti- -tumpukan; otomatis-eureun tina putus benang; kontrol tetep-panjang; kawat feed Super; -starting slow kalawan adjustable; speed benang anu adjustable; tegangan-dikawasa benang.  

Ngaran Produk

Hank Pikeun Cone benang pungkal Mesin

Jumlah spindles

24(Dagang Luar 6 spindles / group),48, 96 (meunang milih)

rarancang

samping ganda, hiji lapisan

Sasayogian tanaga

220Vor 380v 50Hz atanapi 60hz fase tunggal atanapi tilu fase 5wires (meunang milih)

kakuatan Spindle

120w / spindle, tunggal spindle kontrol tunggal.

speed pungkal

500-600m / mnt(speed adjustable)

Max. diaméterna benang

≤220mm

roller spésifikasi gesekan

bobbin datar Φ 80mm×220mm
atanapi congcot Φ 80mm×220mm taper 3,5°

(ngaropea)

nyetir

sorangan

Éléktronik Anti tumpukan

kontrol Inverter

dimensi

L 1454 x W 690 x H 1700 mm 

beurat

205kg / 4spindles

 

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan