Telepon: 86-138 6759 9168
en

Hank mun congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Hank mun congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/double_side_hank_to_cone_yarn_widing_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222091300_560.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222091355_719.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222091414_753.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222091448_183.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222092556_713.jpg

Ganda samping Hank mun congcot mesin benang widing

jumlah produk 2
Jumlah spindles 24 (6 spindles / group)
Spindle gauge mm
samping Single perenah
Power Supply 220V 50HZ 3phase
Max.package diaméterna 250mm
Candak-up Plawangan 152mm
120w kakuatan spindle
Candak-up speed Max. 1000 méter / mnt
diaméterna Max.yarn ≤260mm
roller spésifikasi gesekan "bobbin datar Φ 80mm×220mm
atanapi congcot Φ 80mm×220mm taper 3,5°"
nyetir Pribadi
Otomatis gaul sensor Alat Motion
kontrol Anti tumpukan Inverter éléktronik
 Otomatis-waxing alat Alus
alat cleaner Alus
Benang éléktronik jelas Alus
Hawa Splicer Alus
Blower cleaner Alus
Cahaya System pilihan
dimensi L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6 spindles)
Beurat 200kg / group

  • Panjelasan Produk

solusi inovatif ,téhnologi terjal jeung .the aplikasi speed pungkal ieu dikawasa ku komputer, max 1200M / mnt .precise tur tiasa Sistim nguji speed sénsitip  mastikeun malah pungkal panjang (beurat) éta rada cocog pikeun pungkal benang tina katun .flax ,sutra, serat kimiawi. jeung saterusna loba benang, ku sistim kontrol komputer, kontrol tegangan éléktromagnétik ,alat oiling .making mesin ngawangun alus ieu ,efisiensi tinggi.

barang   nami Katun Cone Pikeun Cone Winder   mesin
jumlah produk 2
Jumlah spindles 24(6 spindles / group)
gauge Spindle mm
rarancang samping hiji
Sasayogian tanaga 220V 50HZ 3phase
diaméterna Max.package 250mm
Candak-up Plawangan 152mm
kakuatan spindle 120w
Candak-up speed Max. 1000 méter / mnt
diaméterna Max.yarn ≤260mm
roller spésifikasi gesekan bobbin datar Φ 80mm×220mm
    atanapi congcot Φ 80mm×220mm taper 3,5°
nyetir sorangan
Otomatis gaul Alat sensor gerak
Éléktronik Anti tumpukan kontrol Inverter
 Otomatis-waxing alat meunang milih
alat cleaner meunang milih
Benang éléktronik jelas meunang milih
hawa Splicer meunang milih
blower cleaner meunang milih
cahaya System meunang milih
dimensi L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6   spindles)
beurat 200kg / group

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan