Telepon: 86-138 6759 9168
en

TWISTING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >TWISTING mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/dty_twisting_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215150704_988.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215151601_730.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215151615_379.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215151644_540.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215151657_722.jpg

Mesin DTY Twisting

Kimia Long Serat Dua-pikeun-hiji Twister achieves salah ngarobah dua twisting. efisiensi leuwih luhur batan mesin tradisional di kali. Candak-up volume ngaronjatkeun, euweuh piecing dina sapuluh rébuan méteran, twisting kualitas kacida ningkat. Sistim drive basajan, gampang pikeun pangropéa.

  • Panjelasan Produk

Tinggi Kaluaran Dua Pikeun Hiji Mesin Kapas benang Twisting

Mesin benang twisting boga scopes aplikasi lega, desain modern, badag nyandak up Jumlah, gancang. Ieu gampang keur beroperasi jeung mertahankeun, noise lemah sareng konsumsi kakuatan. Ieu mangrupakeun efisiensi sarta benang kaluaran mesin twisting tinggi jeung twisting na stranding. Ieu boga mékanisme kalawan arah planet exchanging. Stranding na twisting of Twine bisa réngsé dina hiji waktos. Ieu cocog pikeun twisting primér sarta ulang twisting tina sagala jinis Twine pe, PP Twine, pepet Twine, nilon Twine, katun Twine, sarta twisted tali dina ukuranana leutik.,

Ngaran Produk

Mesin nilon Kimia Serat Twisting

 

Jumlah spindles

16spindles / bagian, baku téh 128 spindles / set

gauge Spindle

304 mm

rarancang

Dsamping ouble

Speed

<10000r / mnt

Trentang wisting

50- 3000T / M

Tarah wisting

S atawa Z

TPlawangan wisting

190-230mm

TPlawangan wisting

< 180m / min

Ttipe wisting

Droller ouble sarta ujung pungkal

Urang Sundabeurat oll

5KGS

Spindle nyetir

Bsirkulasi nyetir elt

kapasitas(128spindles)

17.7KW

Spindles tensioner

Steel tipe bal

dimensi

16spindles(2448*900*1270) ,kontrol kotak panjangna 2500mm



panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan