Telepon: 86-138 6759 9168
en

REELING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >REELING mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/easy_operate_yarn_reeling_machine_serious_i_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215160634_489.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215160655_814.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215160716_257.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215160746_487.jpg

Gampang beroperasi benang Reeling Mesin serius I

  • Panjelasan Produk

Feihu Tekstil   Mesin téh leuwih ti 15 taun pangalaman Komputerisasi produsén mesin pungkal   sarta supplier di Cina, ngabagéakeun mésér jenis produk na borongan alus   harga jeung produk kualitas alus.
Zhuji Feihu Tekstil mesin Co., Ltd nyaeta   panalungtikan perusahaan integral tina profésional, ngembangkeun sarta produksi   mesin tékstil. diadegkeun dina 1995, produk   ti urang parusahaan utamana   ngasupkeun mesin benang twisting, pungkal mesin,   mesin ékspansi benang, Hank mesin reeling tur mesin tekstil séjén.

reeling mesin 1.jpg

reeling mesin 2.jpg

saméméhna :     teu sahiji bae

Teras : Gampang beroperasi Basajan benang Reeling Mesin serius I

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan