Telepon: 86-138 6759 9168
en

lain beja

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >lain beja

ngarasakeun Rajana

waktu: 2019-02-18

Rajana mangrupakeun wisata panas titik kalayan breezes balmy, tur endah sunsets mangrupakeun kota kosmopolitan jeung pisan ka tawaran. Ti deco condos seni jeung pantai fabulous, Rajana nyaeta paradise a traveler urang.

Ieu disebut kota gaib geus dipelak kana kosmopolitan dicirikeun pikeun seni endah na, kabudayaan, nightlife, sarta pangan sarta inuman. Ku kituna loba tempat geulis ngadatangan sarta jadi saeutik waktu pikeun ngalakukeunana, pituduh ieu bakal mantuan nyiapkeun pakansi pangalusna anjeun kantos ku cara méré Anjeun gaduh leuwih seueur inpo vital sangkan pakansi ka kota gaib ieu, hal nu moal poho.

wayah pangalusna pikeun didatangan Rajana

Bari Rajana dicirikeun ku weathers haneut jeung tropis na, leuwih sae pikeun didatangan Rajana antara Maret na Méi saprak haneut tapi teu swampy na. Lamun keur iinditan on anggaran, bulan pangalusna pikeun lalampahan anu ti Juni ngaliwatan September. Dina eta bulan ongkos hotél condong turun, komo sababaraha réstoran nurunkeun maranéhna tariffs. Bari cuaca anu leuwih lembab di maranéhanana bulan, Rajana nyaeta salawasna muka keur bisnis salami panonpoé geus bersinar.

Lalaki di sabudeureun dina Rajana

Lalaki di sabudeureun dina Rajana nyaeta geulis gampang saperti eta boga sistem angkot pangalusna di Florida. Anjeun tiasa meunang kartu gampang multi tikét Anjeun online tur didatangan loba tempat minat Rajana.

Mun anjeun teu hoyong nganggo angkot, Anjeun tiasa nyandak taksi. Taksi boga waragad tambahan tina $2.50 keur unggal pick-up na harga maranéhanana dibasajankeun $30 ka $60.

Upami Anjeun leuwih resep nyéwa mobil a, pilihan pangalusna anjeun Tengah Station Rajana, deukeut bandara. Hiji hal penting pikeun cutatan lamun tata anjeun ka nyéwa mobil hiji nu parkir bisa nyusahkeun. Sababaraha hotél ulah malah teu nawiskeun tempat keur parkir mobil anjeun sarta mun anjeun ngalakukeun manggihan tempat parkir mobil anjeun, Anjeun kudu nyimpen nonton dina méter parkir.

Dimana cicing di Rajana

Aya nyatu tempat pikeun cicing di mangsa datangna anjeun ka Rajana. Lamun hayang ngarasakeun pintonan pantai, lajeng hotél di Rajana jeung Selatan Beach nu nomer hiji pilihan Anjeun. Lamun resep ka kota aya kénéh nu kudu milih hotél di kota, Kacamatan Desain, jeung Little Havana. Anjeun oge kedah didatangan kalapa Grove tur Karang Gables

tempat pangalusna pikeun didatangan di Rajana

Rajana pinuh tina atraksi éndah jeung tempat nganjang. Naha anjeun mikaresep belanja sapoé di pantai, méakkeun dinten balanja pinuh, atanapi Ngalanglang nu keajaiban alam di taman a, Rajana boga rekreasi kasempetan pikeun rasa dulur urang. Handap bisa manggihan saran luhureun kami

  • kidul Beach – lalampahan anjeun ka Rajana teu lengkep dugi ka didatangan Selatan Beach. Ti belanja sapoé di pantai, mun balanja,  Ngalanglang seni deco, sarta partying dieu, datang bakal manggihan sagalana maranéhna keur néangan.

  • Everglades Taman Nasional– mangrupakeun walungan deet ku alligators, oray, buaya, jeung sagala jinis manuk. Ieu nawiskeun hiji wisata airboat nu nyokot datang kana aliran ningali satwa nu.

  • Kebon binatang Rajana – Di kebon binatang ieu, Anjeun bakal tiasa ningali mahluk paling aheng ti sakumna dunya. Ti kangaroos tangkal, meerkats, koalas, na macan tutul, Kebon Binatang Rajana imah leuwih ti 2,000 sato liar di lingkungan cageless.

  • Rajana Museum of Élmu – ku rupa-rupa widang ilmiah béda, musium ieu nawarkeun angka nu gede ngarupakeun leungeun-on na interaktif némbongkeun.

Balanja di Rajana

Perkara teu anjeun rasa jeung gaya, Anjeun tiasa milarian sagalana anjeun kantos ngimpi di Rajana. Upami Anjeun keur perencanaan hiji spree balanja di tempat pangalusna anjeun kudu buka téh Lincon Jalan Mall, Washington Avenue, jeung kota Rajana.

pangan pangalusna sarta inuman dina Rajana

Kalawan jadi loba budaya béda dina Rajana jeung fusi asakan Anyar Dunya maranéhna, dahar téh delight a. asakan na brings masakan ti Florida, Karibia, jeung Amérika Latin. Ti tacos populér tur Tex-mex dahareun chicharrón hiji babi piring Amérika Latin jeung popusa a tortilla jagong boneka sareng kéju sarta rupa-rupa fillings pikeun Él Salvador.

ku tekstil feihu mesin ko LTD

karinjang panalungtikan