Telepon: 86-138 6759 9168
en

warta parusahaan

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >warta parusahaan

FAQ

waktu: 2019-02-13

Q1: Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa aya?

Alamat geus No.159 Sandu jalan, Taozhu jalan, kota Zhuji, propinsi Zhejiang, Cina.

Anjeun tiasa ngapung ka Shanghai atanapi Hangzhou,mangka urang bisa nyokot anjeun nepi.

Wilujeng sumping di buka pabrik.

Q2: Naha abdi tiasa sampel bébas pariksa kualitas nu?

A: Tangtosna, urang bisa ngirim Anjeun sampel sarta warna bagan haratis mariksa kualitas nu , tapi fee express geus dibayar ku anjeun.

Q3: Naon istilah pamayaran Anjeun?

A: Urang bisa narima T / T, L / C, persatuan urang Barat, Kartu kiridit, MoneyGram,Cash jsb. umumna diomongkeun, 30% T / T deposit sateuacanna, 70% kasaimbangan ngalawan salinan L / C dina tetempoan.

Q4: Dupi abdi tiasa meunang diskon sagala?

A: Urang tiasa nawiskeun Anjeun diskon nurutkeun qty urutan Anjeun. Nu leuwih gede di urutan qty, nu badag nu diskon.

Q5: Dupi anjeun nyieun jasa OEM

A:nuhun, OEM téh bisa ditarima.

Q6: Sabaraha lami pikeun produksi ?

A: Biasana, eta \ 's sabudeureun 15 ka 25 poé, nu gumantung kana kuantitas urutan.

Q7: Bungkusan na pengiriman barang

A:. kasus ékspor lapis Seaworthy paking atawa nurutkeun kahayang anjeun.

Q8: Dupi urang kirimkeun sampel pikeun Nyieun husus mesin?

A: Henteu masalah, Anjeun bisa ngirim kami bobbin nu rék, sarta insinyur urang bakal nyarankeun jeung ngaropea mesin nurutkeun produk anjeun sarta paménta séjén.

Q9: Dupi urang buka pabrik Anjeun nyawalakeun leuwih jéntré sarta mariksa kualitas mesin?

A: nuhun, henteu masalah, ngabagéakeun ka pabrik urang na urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun.

Q10: Dupi urang mariksa mesin saméméh pangiriman?

A: nuhun, anjeun bisa datangna sarta mariksa pangiriman nu. Lamun teu bisa datangna, urang gaduh tim insinyur husus pikeun nguji mesin jeung mariksa pangiriman nu. Urang ngajamin yén anjeun bisa nampa hiji mesin sagemblengna alus.

Q11: Lamun urang gaduh masalah dina mesin atawa produksi, tiasa nulungan urang?

A: nuhun, henteu masalah.

 

Urang nawarkeun Purwokerto Preventative na Saatos Penjualan Service. Urang nguji mesin saméméh pangiriman. Urang nawiskeun pilihan pangropéa komprehensif pikeun nyegah isu alat

karinjang panalungtikan