Telepon: 86-138 6759 9168
en

lain beja

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >lain beja

Perasaan Hongkong

waktu: 2019-02-18

Hong Kong mangrupa salah sahiji tempat paling populated di bumi.  Kalawan tempat hebat mun didatangan, aya leuwih ti cukup wisata tetep anjeun sibuk salila tetep anjeun.

wayah pangalusna pikeun didatangan

Wayah pangalusna pikeun didatangan Hongkong nyaeta sabudeureun pertengahan bulan Oktober jeung telat Désémber. Salila bulan ieu hawa geus hampang.

Meunangkeun Kira

Hong Kong boga angkot tinggi-tech jadi lalaki sabudeureun téh geulis basajan. Aya kareta na beus nyieun gampang keur indit antara Hong Island Kong, Kowloon, jeung Territories Anyar kalawan 27 ferry ruteu.

Dimana cicing

Di Hong Kong, anjeun tiasa manggihan tempat affordable tetep dina Tsim sha Tsui sarta wewengkon Tengah.  The Tsim sha Tsui deukeut ka sagalana nu peryogi ningali di Hong Kong, kitu éta pilihan pangalusna anjeun. Anjeun tiasa balik leumpang ka Avenue of Béntang, buka Hong Island Kong ku ferry atawa mtr. Mong Kok nu ukur sababaraha stasion jauh.

Tempat nganjang

  • Disneyland jeung Samudra Park – Meunang di kabaran ku anak jero anjeun deui. Didatangan Mickey Mouse, éta mahluk laut sarta seneng-seneng jeung Giant Pandas di Samudra Park.

  • Biara Po Lin – biara ieu diwangun dina 1924, tur ayeuna teh situated on Lantau Island. Hayu urang leuwih ilahar disebut salaku "Karajaan Budha di Selatan.”

  • Victoria Puncak – ieu mawa anjeun ka luhur Puncak teh, anu ngahontal 1,700 suku di luhur caina. Di dieu anjeun bisa nempo nu skyscrapers Victoria Harbour na Kowloon na glaze di kaéndahan pasir sabudeureun. Sakali anjeun dina luhur, Anjeun bakal nampi rasa sabaraha vast kota nyaeta.

  • Madame Tussauds Hongkong – Ieu musium anu némbongkeun angka lilin ngeunaan 100 selebriti.

  • A Symphony of Lampu – Unggal wengi di 8:00 pm anjeun tiasa admire nempokeun outdoor kalawan lampu laser sarta ngalibatkeun leuwih ti 40 wangunan.

Balanja

Mun anjeun kana balanja, anjeun kudu didatangan di pasar jalan. Tempat pangalusna keur buka nu Market Stanley, Ladies Pasar, sarta Pasar Temple Street Peuting.

Upami Anjeun leuwih resep balanja di mall jeung pertokoan nu kudu buka CauseWay Bay. Di CauseWay Bay anjeun bakal manggihan retailers fashion bebas, nu pangalusna department stores, jeung mall balanja Times Square.

Anjeun oge bisa balik balanja di Mongkok. Di dieu Anjeun baris manggihan jeans mirah, arloji, handbags, jeung salinan versi desainer.

Pangan sarta inuman

Hong Kong mangrupa kasohor pangan hébat na. Handap anjeun bakal manggihan sababaraha masakan pangalusna.

  • taram Sum – anjeun tiasa manggihan eta lolobana di imah tea. Ieu Bulan ti suku hayam braised kana udang kaeusi Har gao. Anjeun tiasa gaduh rasa tina salah sahiji pangalusna taram Sums di Lin Heung Teahouse.

  • manggang soang – ieu marinated dina adun of leuwih 20 rempah jeung aromatics na Anggang maké areng.

  • kecap braised japati – japati téh poék, Daging succulent kalawan rasa leuwih lajeng bebek. Hiji tempat nu alus teuing pikeun boga rasa tina piring éndah téh di Fung Lam Rumah Makan.

  • bi feihu mesin tekstil ko., LTD

karinjang panalungtikan