Telepon: 86-138 6759 9168
en

COLOR kartu pungkal mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >COLOR kartu pungkal mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/fh_25_new_simple_easy_operate_yarn_color_card_machine-44.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216110423_778.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216110437_382.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216110446_355.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216110456_847.jpg

FH-25 NEW basajan gampang beroperasi benang COLOR kartu mesin

VOLTASEU:220V 50HZ
kakuatan:15W
kertas SIZE:Numutkeun para nasabah’
PIECE:jero 25 PIpotongan
SIZE(L * W * H):1100*600*80MM
beurat:30KGS

  • Panjelasan Produk

FH-25YARN COULOR kartu mesin

FH-25 manglaku ka sababaraha Kuningan kawat,benang,Sedengkeun nurutkeun sarat téhnologis ON pungkal tipe kalawan kuantitatif,MEUNGKEUT ,Pikeun benang pamaké pilihan COLOR,Kontras jeung tés tujuan,Mangrupa produk profésional NEW DESIGHED méré rupa-rupa kartu sampel

 

machine.jpg kartu coulor

catalogo machine.jpg

 

VOLTASEU:220V 50HZ

kakuatan:15W

kertas SIZE:Numutkeun para nasabah’

PIECE:jero 25 PIpotongan

SIZE(L * W * H):1100*600*80MM

beurat:30KGS

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan