Telepon: 86-138 6759 9168
en

EXPASION mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >EXPASION mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/fh420_6_yarn_expansion_machine.jpg

FH420-6 benang Mesin ékspansi

mesin ieu reeled benang jalan pungkal saméméh ngabentuk parabot penting. mesin ieu tiasa aperture benang elastis twisted leutik, yarn, benang, jeung saterusna nepi kakuatan sanggeus jieunan badag dibikeun ka héd dina hiji rak benang, keur dipake ku sakabeh tipe pungkal tina mesin pungkal pungkal, hemat kuli sarta efisien.

  • Panjelasan Produk
mesin   model FH420-6
Ngaran Produk
warna mesin bodas, biru
data téhnologis
motor 370W550W (meunang milih)
mnt. diaméterna nutup 80mm
Max. diaméterna ékspansi 420mm
panjangna éféktif 220mm
dimensi L560mm x W420mm x H1160mm 
beurat 180kg

machine.jpg ékspansi benang

saméméhna :     teu sahiji bae

Teras : FH420 benang Mesin ékspansi

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan