Telepon: 86-138 6759 9168
en

COLOR kartu pungkal mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >COLOR kartu pungkal mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/fh_25_yarn_wide_range_of_colours_sample_card_winder_machine-44.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216110213_447.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216110222_447.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216110230_452.jpg

FH-25 benang-rupa Kelir Sampel Card Winder Mesin

kualitas sarta harga alus concessions ngabagéakeun para nasabah anyar jeung heubeul datang.
Ogé bisa dilakukeun langsung ku express internasional.

  • Panjelasan Produk

Card Sampel FH-25 benang Warna pungkal Mesin

FH-25 benang sampel mesin pungkal manglaku ka sababaraha kawat kuningan, benang, bari nurutkeun syarat téhnologis on tipe pungkal kalawan kuantitatif, meungkeut, pikeun benang pamaké warna pilihan, tujuan jelas tur nguji. Ieu mangrupa produk anyar profésional dirancang méré rupa kartu sample.

 

model

Card Warna pungkal Mesin

Voltaseu

220V 50HZ

warna

bodas

dimensi

L1100xW600xH80(mm)

Bahan atah

kapas

ukuran kertas

Numutkeun adat-dijieun

potongan

dina 25pieces

kakuatan

15w

beurat

30kgs

 

FAQ
Q1: Kumaha carana abdi tiasa hargana?
A: Mangga ngirim panalungtikan ka abdi dina ramatloka atanapi ngahubungan kami ku Email atanapi urang ngobrol. abdi"d ngahargaan eta lamun bisa ngirim jéntré anjeun diperlukeun .

Q2: Dupi anjeun ngalakukeun rarancang pikeun urang?
A: nuhun, urang boga tim profésional ngabogaan pangalaman euyeub di pungkal rarancang mesin jeung manufaktur. insinyur urang bakal ngarancang mesin salaku required Anjeun atawa anjeun bisa ngirim kami gambar desain Anjeun, bisa nyieun mesin nuturkeun eta.

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan