Telepon: 86-138 6759 9168
en

Hank mun congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Hank mun congcot mesin pungkal

FH230-D Electric Gebang Hank Pikeun Cone benang Manual Mesin Winder

FEIHU benang mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba yarns husus sejenna.
Feed listrik Hank Pikeun Cone Kimia Serat Sutra benang pungkal Mesin cocog pikeun benang sutra serat kimiawi.

  • Panjelasan Produk

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba catcher yarns.Slub husus sejenna, bersih traveler tur alat Otomatis-waxing mangrupakeun pilihan mesin .The nyaeta diobral panas di domestik jeung luar negeri.

model

FH230-D feed Electric Hank mun congcot mesin winder

Jumlah spindles

12 spindles / set, 4spindles / group, total 48spindles / 4sets (meunang milih)

gauge Spindle

360mm

dimensi

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. 700mm (12spindles)

pakét tatu Cylindrical assembly

Tempo sampel bobbin  Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Formulir operasi

samping hiji atawa sisi ganda

kakuwatan keur ngasilkeun

6kg / spindle(jero 24 jam)

tipe Bobbin

Paper rayon congcot atanapi bobbin datar, 150mm-290mm

motor

550W / 12spindles, unggal kakuatan 30w motor leutik

Voltaseu

380v, 3tahap,50Hz (nurutkeun ka customer \ 's sarat)

Pungkal tipe benang

sutra kimiawi, sutra jieunan, emas jeung pérak,deformasi jsb.

speed benang

300m / mnt

O Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

48 spindles / Gelut

roller spésifikasi gesekan

Fbobbin iwung

Bobbin spésifikasis

150-290mm

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan