Telepon: 86-138 6759 9168
en

FH-GS mesin precision pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >FH-GS mesin precision pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/fh_gs_high_speed_high_quality_straight_precise_winding_machine.jpg

FH-GS High Speed ​​High Quality lempeng hade pungkal Mesin

Jeun Fitur:
runtuyan ieu winder-speed tinggi precision téh lumaku kana pungkal of Hank rewinding atanapi rewinding tina katun, hemp, wol, Serat kimiawi jeung benang blended. mesin geus tunggal sided karya, Struktur logam lambar; toél kontrol layar terpusat; Benang ngabentuk adopts pinuh digitized, programmable, -Speed ​​tinggi na tegangan online tracking otomatis otomatis benang éléktronik ngabentuk sistem kontrol unwinding controllable, nyoplokkeun pangropéa rasa Téknik transmisi struktur tradisional nyaéta bagong jeung mékanis noise; -Precision tinggi na-precision tinggi-speed tinggi winder geus direalisasikeun, jeung kontrol molding otomatis geus réngsé nurutkeun dénsitas diperlukeun, ujung lemes, sudut ujung béda, ngabentuk panjang, jsb. pikeun mantuan alat sejen. Kayaning Alat refueling minuhan proses produksi

  • Panjelasan Produk

FH-GS High-Speed ​​Precision pungkal Mesin (Hank mun congcot atanapi congcot kana congcot)

Precision Plawangan mesin pungkal(nanas mesin congcot winder),skéma inovatif, téhnologi canggih tur aplikasi. Laju pungkal tina mesin ieu dikawasa ku komputer, nu boga maksimum 1200 m / mnt. Tepat na sénsitip Sistim nguji speed malah bisa mastikeun nu panjangna pungkal (beurat). Ieu rada cocog pikeun pungkal nilon, benang filamén, benang poliéster, FDY, DTY Jeung serat kimiawi séjén.

barang nami FH-GS Gancang katalitian pungkal mesin
ngetik ti pungkal katalitian pungkal
rarancang hiji sisi
Spindle Nomer. ti unggal kumpulan 4 spindles
Mnt / max ti spindles 4-60spindles
Spindle meteran 500 mm
nyetir unggal spindle digawé nyalira
ngabentuk metode Éléktronik juru jalan benang.
Bobbin ngetik datar bobbin atawa congcot(nurutkeun ka conto&bobbinobbin ti customer.)
paket wujud tubular atawa skein wujud Hank benang
maksimum sutra billet diameter ≤300mm
maksimum pungkal jajaran 152mm / 190m / 230mm (meunang milih)
hiji spindle total kakuatan  500W
kakuatan nganyadiakeun 190-230mm
Twisting Plawangan 380V 50Hz tilu-fase lima kabel Sistim. (meunang milih)
per kumpulan ukuran L1770mm X W700mm X H1560m 
sirah rohang ti mesin ukuran  L460mm X W420mm X H1200mm
mesin kagancangan Max 1200 Méteran / mnt(ngagantung on proses parameter)
minyak jalan otomatis oiling, kagancangan bisa diatur
benang ngitung jajaran 20d --- 1000d
paket beurat ka luhur ka 3kg(gumantung on éta macem ti benang)
benang ngetik katutup benang, biasa filaments, elastis yarns, dengda teknis yyarnsnbsp;jsb.


panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan