Telepon: 86-138 6759 9168
en

TWISTING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >TWISTING mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/fh230a_easy_operate_yarn_twisting_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216113406_351.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216113424_865.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216130807_795.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216130827_783.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216130853_799.jpg

FH230A Mudah beroperasi benang mesin twisting

FH230 TWISTING mesin

speed tinggi mesin benang twisting Fh230a cocog pikeun dty, poy ,hdy .ect 45d-1000d paling jenis serat optik tunggal atawa ganda benang twisting .there ngabogaan pamutahiran badag sarta inovasi dina produktivitas jeung desain gagasan. sakabeh constructions jauh sturdy,sarta langkung ilmiah dina Plawangan ;ngabentuk kalawan individual kotak-shuttle .spindle spped ,speed benang na speed roller kalawan sistem inteligence of control.technology frékuénsi purwakarta anu leuwih merenah ;anti partterning;ujung lemes;alat ujung,na ganda roller alat input ,na jsb kituna pikeun meunangkeun gancang meuntas benang nu,produktivitas tinggi ,rentang twisting tinggi ,benang twisting hadé;alus ngabentuk jeung seragam ,gampang pikeun ngarobah téhnologi nu ,Biaya handap miara jeung jsb,machibne ieu teh mesin gagasan kalawan produktivitas tinggi,roll badag sarta kualitas luhur.

  • Panjelasan Produk

                                                                    FH230 TWISTING mesin

speed tinggi mesin benang twisting Fh230a cocog pikeun dty, poy ,hdy .ect 45d-1000d paling jenis serat optik tunggal atawa ganda benang twisting .there ngabogaan pamutahiran badag sarta inovasi dina produktivitas jeung desain gagasan. sakabeh constructions jauh sturdy,sarta langkung ilmiah dina Plawangan ;ngabentuk kalawan individual kotak-shuttle .spindle spped ,speed benang na speed roller kalawan sistem inteligence of control.technology frékuénsi purwakarta anu leuwih merenah ;anti partterning;ujung lemes;alat ujung,na ganda roller alat input ,na jsb kituna pikeun meunangkeun gancang meuntas benang nu,produktivitas tinggi ,rentang twisting tinggi ,benang twisting hadé;alus ngabentuk jeung seragam ,gampang pikeun ngarobah téhnologi nu ,Biaya handap miara jeung jsb,machibne ieu teh mesin gagasan kalawan produktivitas tinggi,roll badag sarta kualitas luhur.








panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan