Telepon: 86-138 6759 9168
en

TWISTING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >TWISTING mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/fh230a_high_speed_yarn_twisting_machine_dty_s_or_z-49.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215093208_268.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215093213_685.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215093218_136.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215093223_866.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215093230_812.jpg

FH230A speed tinggi mesin benang twisting DTY S atanapi Z

FH230 TWISTING mesin

speed tinggi mesin benang twisting Fh230a cocog pikeun dty, poy ,hdy .ect 45d-1000d paling jenis serat optik tunggal atawa ganda benang twisting .there ngabogaan pamutahiran badag sarta inovasi dina produktivitas jeung desain gagasan. sakabeh constructions jauh sturdy,sarta langkung ilmiah dina Plawangan ;ngabentuk kalawan individual kotak-shuttle .spindle spped ,speed benang na speed roller kalawan sistem inteligence of control.technology frékuénsi purwakarta anu leuwih merenah ;anti partterning;ujung lemes;alat ujung,na ganda roller alat input ,na jsb kituna pikeun meunangkeun gancang meuntas benang nu,produktivitas tinggi ,rentang twisting tinggi ,benang twisting hadé;alus ngabentuk jeung seragam ,gampang pikeun ngarobah téhnologi nu ,Biaya handap miara jeung jsb,machibne ieu teh mesin gagasan kalawan produktivitas tinggi,roll badag sarta kualitas luhur.

  • Panjelasan Produk

                                                                    FH230 TWISTING mesin

speed tinggi mesin benang twisting Fh230a cocog pikeun dty, poy ,hdy .ect 45d-1000d paling jenis serat optik tunggal atawa ganda benang twisting .there ngabogaan pamutahiran badag sarta inovasi dina produktivitas jeung desain gagasan. sakabeh constructions jauh sturdy,sarta langkung ilmiah dina Plawangan ;ngabentuk kalawan individual kotak-shuttle .spindle spped ,speed benang na speed roller kalawan sistem inteligence of control.technology frékuénsi purwakarta anu leuwih merenah ;anti partterning;ujung lemes;alat ujung,na ganda roller alat input ,na jsb kituna pikeun meunangkeun gancang meuntas benang nu,produktivitas tinggi ,rentang twisting tinggi ,benang twisting hadé;alus ngabentuk jeung seragam ,gampang pikeun ngarobah téhnologi nu ,Biaya handap miara jeung jsb,machibne ieu teh mesin gagasan kalawan produktivitas tinggi,roll badag sarta kualitas luhur.








saméméhna : FH230A speed tinggi DTY mesin benang twisting

Teras :     teu sahiji bae

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan