Telepon: 86-138 6759 9168
en

Hank mun congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Hank mun congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/hank_to_cone_silk_yarn_winding_machine_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219130906_382.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219130925_375.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219130935_581.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219130945_610.jpg

Hank Pikeun Cone Sutra benang pungkal Mesin

FEIHU benang mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba yarns husus sejenna.
Feed listrik Hank Pikeun Cone Kimia Serat Sutra benang pungkal Mesin cocog pikeun benang sutra serat kimiawi.

  • Panjelasan Produk

Congcot mesin pungkal

Congcot mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba catcher yarns.Slub husus sejenna, bersih traveler tur alat Otomatis-waxing mangrupakeun pilihan mesin .The nyaeta diobral panas di domestik jeung luar negeri.

model

FH230-D feed Electric Hank mun congcot mesin winder

Jumlah spindles

12 spindles / set, 4spindles / group, total 48spindles / 4sets (meunang milih)

gauge Spindle

360mm

dimensi

L4300mm x W500mm x H1700mm (12spindles)

Cylpakét tatu indrical assembly

Tempo sampel bobbin jeung benang tina nasabah

Formulir operasi

hiji sisi atawa sisi ganda

kakuwatan keur ngasilkeun

6kg / spindle(jero 24 jam)

tipe Bobbin

Paper rayon congcot atanapi bobbin datar, 150mm-290mm

motor

550W / 12spindles, unggal kakuatan 30w motor leutik

Voltaseu

380v, 3tahap,50Hz (nurutkeun ka customer \ 's sarat)

Pungkal tipe benang

sutra kimiawi, sutra jieunan, emas jeung pérak,deformation jsb.

speed benang

300m / mnt

Operation

48 spindles / Gelut

roller spésifikasi gesekan

Fbobbin iwung

Bobbin spésifikasis

150-290mm

205336460409490768

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan