404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. - Cina High Speed ​​otomatis Anyar Tipe Cone Pikeun Cone Precision pungkal Mesin Supplier,pabrik -FEIHU

Telepon: 86-138 6759 9168
en

JM-A mesin precision pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >JM-A mesin precision pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_automatic_new_type_cone_to_cone_precision_winding_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218100709_651.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218100950_993.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218100958_551.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218101020_683.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218101027_975.jpg

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

benang pungkal: benang katun, benang pp, benang poliéster, benang nilon, benang monofilament, benang pilem, benang sisal jute, jsb.

  • Panjelasan Produk

FEIHU FM-A Mesin High Speed ​​otomatis Anyar Tipe Precision pungkal

Fitur:

Ngagunakeun kontrol terpusat, manajemén individu

Ngagunakeun DC brushless motor, hemat daya nu leuwih

Ngagunakeun kontrol komputer, Pegat benang dieureunkeun , fungsi Pangukuran

Ngagunakeun Leuleus mimiti,kirang leungitna,gampang ngagunakeun

Ngagunakeun mékanis anti tumpukan,ujung lemes,Jieun bobbin langkung seragam

Ngagunakeun minyak Lubricating, noise leuwih handap, Asesoris hirup layanan panjang

Adjustable panjangna ngabentuk, sudut Taktak jeung kontrol tegangan

model:  Hiji sided hiji spindle, terpusat pangawasan
Spindle: 4 kali the jumlah ti spindle, éta standar 24 spindles / kumpulan
Spindle jarak: 370mm
minyak jalan:  otomatis oiling, kagancangan bisa diatur
pungkal metode:  hiji spindle aktip katalitian pungkal
pungkal wujud:  Lempeng edge, bevel sisi bisa diatur
pungkal pipah:  sajajar, pagoda pipah
pungkal iinditan: 120-230mm
pungkal kagancangan: ≤500 m / mnt
pungkal diameter:  ≤280mm
Skein diameter: ≤550mm
eusi diameter: ≤320mm
saleresna kakuatan: <120 W / spindle
dimensi: 1620*710*1560 mm / group



|



panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan