Telepon: 86-138 6759 9168
en

JM-A mesin precision pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >JM-A mesin precision pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_automatic_new_type_precision_winding_machine-88.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218104353_205.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218104409_357.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218104419_966.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218104427_787.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218104440_866.jpg

Speed ​​tinggi otomatis Anyar Tipe Precision pungkal Mesin

Fitur:
Ngagunakeun kontrol terpusat, manajemén individu
Ngagunakeun DC brushless motor, hemat daya nu leuwih
Ngagunakeun kontrol komputer, Pegat benang dieureunkeun , fungsi Pangukuran
Ngagunakeun Leuleus mimiti,kirang leungitna,gampang ngagunakeun
Ngagunakeun mékanis anti tumpukan,ujung lemes,Jieun bobbin langkung seragam
Ngagunakeun minyak Lubricating, noise leuwih handap, Asesoris hirup layanan panjang
Adjustable panjangna ngabentuk, sudut Taktak jeung kontrol tegangan

  • Panjelasan Produk

Hiji Motor Hank Pikeun Bobbin Precision mesin pungkal
FH-JM precision lempeng winder mangrupakeun runtuyan runtuyan winder dihasilkeun ku parusahaan urang. Ieu cocog pikeun sagala rupa bahan baku kayaning sutra, hemp, benang, na thread, jsb. silinder. Modél ngabogaan kontrol tunggal spindle tunggal sahiji fungsi dasar tina pamakéan luar mangrupa benang pungkal positif pungkal clamp bobbin; 2 pungkal speed garis konstan; 3 kotak shuttle immersed minyak-; 4 iteuk speed refueling minyak 5 - 20 blk / mnt adjustable; 5 sareng alat ujung lemes sareng fungsi ujung; 6 tegangan benang adjustment dinamis; 7 benang kendang sarta gesekan lengket kontak tekanan angger; 8 speed motor utama jeung roller speed motor hambalan kirang adjustable; 9 Dikawasa kontrol layar warna na ciri sejen tur téknologi, penampilan iket téh geulis tur tékstur kasebut alus. Modél ieu mangrupa pilihan idéal pikeun produsén kualitas luhur tina benang rangkep.

Fitur:
Ngagunakeun kontrol terpusat, manajemén individu
Ngagunakeun DC sikat motor, hemat daya nu leuwih
Ngagunakeun kontrol komputer, Pegat benang dieureunkeun, fungsi Pangukuran
Ngagunakeun Leuleus mimiti,kirang leungitna, gampang ngagunakeun
Ngagunakeun mékanis anti tumpukan, ujung lemes, Jieun bobbin langkung seragam
Ngagunakeun minyak Lubricating, noise leuwih handap, Asesoris hirup layanan panjang
Adjustable panjangna ngabentuk, sudut Taktak jeung kontrol tegangan

FH / JM Hiji Motor Hank Pikeun Bobbin Precision pungkal mesin

model:  Hiji sided hiji spindle, terpusat pangawasan
Spindle: 4 kali the jumlah ti spindle, éta standar 24 spindles / kumpulan
Spindle jarak: 370mm
minyak jalan:  otomatis oiling, kagancangan bisa diatur
pungkal metode:  hiji spindle aktip katalitian pungkal
pungkal wujud:  Lempeng edge, bevel sisi bisa diatur
pungkal pipah:  sajajar, pagoda pipah
pungkal iinditan: 120-230mm
pungkal kagancangan: ≤500 m / mnt
pungkal diameter:  ≤280mm
Skein diameter: ≤550mm
eusi diameter: ≤320mm
saleresna kakuatan: <120 W / spindle
dimensi: 1620*710*1560 mm / group

FAQ:
Q1: Dupi urang buka pabrik Anjeun nyawalakeun leuwih jéntré sarta mariksa kualitas mesin?
A: nuhun, henteu masalah, ngabagéakeun ka pabrik urang na urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun
Q2: Lamun urang gaduh masalah dina mesin atawa produksi, tiasa nulungan urang?
A: Urang nawarkeun Purwokerto Preventative na Saatos Penjualan Service. Urang nguji mesin saméméh pangiriman. Urang nawiskeun pilihan pangropéa komprehensif pikeun nyegah isu parabot saméméh maranéhna jadi masalah. Ogé kami nawiskeun jaman garansi sataun. Mun aya masalah dina ngagunakeun, Anjeun tiasa ngabejaan urang. Tim insinyur urang bakal ngalakukeun pangalusna pikeun mantuan Anjeun ngajawab masalah. insinyur urang tiasa buka pabrik Anjeun tur mantuan Anjeun pikeun ngajawab masalah. Urang nyadiakeun layanan hirup panjang pikeun mesin nu.

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan