Telepon: 86-138 6759 9168
en

JM-A mesin precision pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >JM-A mesin precision pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_automatic_new_type_precision_winding_machine_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218135944_734.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218141953_115.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218142242_163.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218142258_299.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218142324_278.jpg

Speed ​​tinggi otomatis Anyar Tipe Precision pungkal Mesin

Fitur:
Ngagunakeun kontrol terpusat, manajemén individu
Ngagunakeun DC brushless motor, hemat daya nu leuwih
Ngagunakeun kontrol komputer, Pegat benang dieureunkeun , fungsi Pangukuran
Ngagunakeun Leuleus mimiti,kirang leungitna,gampang ngagunakeun
Ngagunakeun mékanis anti tumpukan,ujung lemes,Jieun bobbin langkung seragam
Ngagunakeun minyak Lubricating, noise leuwih handap, Asesoris hirup layanan panjang
Adjustable panjangna ngabentuk, sudut Taktak jeung kontrol tegangan

  • Panjelasan Produk

mesin winder precision

FH-JM precision lempeng winder mangrupakeun runtuyan runtuyan winder dihasilkeun ku parusahaan urang. Ieu cocog pikeun sagala rupa bahan baku kayaning sutra, hemp, benang, na thread, jsb. silinder. Modél ngabogaan kontrol tunggal spindle tunggal sahiji fungsi dasar tina pamakéan luar mangrupa benang pungkal positif pungkal clamp bobbin; 2 pungkal speed garis konstan; 3 kotak shuttle immersed minyak-; 4 iteuk speed refueling minyak 5 - 20 blk / mnt adjustable; 5 sareng alat ujung lemes sareng fungsi ujung; 6 tegangan benang adjustment dinamis; 7 benang kendang sarta gesekan lengket kontak tekanan angger; 8 speed motor utama jeung roller speed motor stepless adjustable;

model:

Hiji sided tunggal spindle, kontrol terpusat

Spindle:

4 kali jumlah spindle, standar 24 spindles / kumpulan

jarak Spindle:

370mm

cara minyak:

oiling otomatis, speed adjustable

metoda pungkal:

Hiji spindle precision aktif pungkal

bentukna pungkal:

ujung lempeng, bevel ujung adjustable

pungkal tube:

sajajar, tube pagoda

pungkal perjalanan:

120-230mm

speed pungkal:

≤500 m / mnt

pungkal diaméterna:

≤280mm

diaméterna Skein:

≤550mm

diaméterna cartridge:

≤320mm

kakuatan sabenerna:

<120 W / spindle

dimensi:

1620x710x1560 mm



panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan