Telepon: 86-138 6759 9168
en

TWISTING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >TWISTING mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_dty_poy_hdy_fdy_chemical_fiber_twisting_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215094722_953.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215094737_841.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215094747_678.jpg

Speed ​​tinggi DTY POY HDY FDY Kimia Serat Twisting Mesin

Kimia Long Serat Dua-pikeun-hiji Twister achieves salah ngarobah dua twisting. efisiensi leuwih luhur batan mesin tradisional di kali. Candak-up volume ngaronjatkeun, euweuh piecing dina sapuluh rébuan méteran, twisting kualitas kacida ningkat. Sistim drive basajan, betah pikeun pangropéa.

  • Panjelasan Produk

Tinggi Kaluaran Dua Pikeun Hiji Mesin Kapas benang Twisting

Mesin benang twisting boga scopes aplikasi lega, desain modern, badag nyandak up Jumlah, gancang. Ieu gampang keur beroperasi jeung mertahankeun, noise lemah sareng konsumsi kakuatan. Ieu mangrupakeun efisiensi sarta benang kaluaran mesin twisting tinggi jeung twisting na stranding. Ieu boga mékanisme kalawan arah planet exchanging. Stranding na twisting of Twine bisa réngsé dina hiji waktos. Ieu cocog pikeun twisting primér sarta ulang twisting tina sagala jinis Twine pe, PP Twine, pepet Twine, nilon Twine, katun Twine, tur tali twisted dina ukuranana leutik.

Ngaran Produk

Mesin benang Twisting

Jumlah spindles

16spindles / bagian, baku téh 128 spindles / set

gauge Spindle

304 mm

rarancang

sisi ganda

kagancangan

<10000r / mnt

rentang Twisting

50- 3000T / M adjustable

arah Twisting

S atanapi Z

Twisting Plawangan

190-230mm

Twisting Plawangan

< 180m / mnt

tipe Twisting

Ganda roller sarta ujung pungkal

beurat roll

5KGS

Spindle nyetir

Sabuk sirkulasi nyetir

kapasitas(128spindles)

17.7KW

Spindles tensioner

tipe baja bal

dimensi

16spindles(2448*900*1270), kontrol kotak panjangna 2500mm

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan