Telepon: 86-138 6759 9168
en

JM-A mesin precision pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >JM-A mesin precision pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_fhjm_a_precision_winding_machine_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218155836_778.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218155846_498.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218155905_363.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218160129_727.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218160142_969.jpg

FHJM-A Speed ​​tinggi Precision pungkal Mesin

FHJM-A precision congcot lempeng ka congcot sarta Hank mun congcot mesin pungkal mangrupakeun runtuyan runtuyan winder dihasilkeun FEIHU parusahaan mesin tékstil. Ieu cocog pikeun sagala rupa bahan baku kayaning sutra, hemp, benang, jsb. silinder. mesin ieu boga produktivitas ciri tinggi, leungitna low, noise low, hirup panjang, kinerja stabil.

  • Panjelasan Produk

FHJM-A  Precision pungkal mesin

Ngagunakeun kontrol terpusat, manajemén individu
Ngagunakeun DC brushless motor, hemat daya nu leuwih
Ngagunakeun kontrol komputer, Pegat benang dieureunkeun , fungsi Pangukuran
Ngagunakeun Leuleus mimiti,kirang leungitna,gampang ngagunakeun
Ngagunakeun mékanis anti tumpukan,ujung lemes,Jieun bobbin langkung seragam
Ngagunakeun minyak Lubricating, noise leuwih handap, Asesoris hirup layanan panjang
Adjustable panjangna ngabentuk, sudut Taktak jeung kontrol tegangan


parameter teknis:

model:  Hiji sided hiji spindle, terpusat pangawasan
Spindle: 4 kali the jumlah ti spindle, éta standar 24 spindles / kumpulan
Spindle jarak: 370mm
minyak jalan:  otomatis oiling, kagancangan bisa diatur
pungkal metode:  hiji spindle aktip katalitian pungkal
pungkal wujud:  Lempeng edge, bevel sisi bisa diatur
pungkal pipah:  sajajar, pagoda pipah
pungkal iinditan: 120-230mm
pungkal kagancangan: ≤500 m / mnt
pungkal diameter:  ≤280mm
Skein diameter:  ≤550mm
eusi diameter:  ≤320mm
saleresna kakuatan: <120 W / spindle
dimensi: 1620*710*1560 mm / group

saméméhna :     teu sahiji bae

Teras : Hank Pikeun Bobbin pungkal Mesin

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan