Telepon: 86-138 6759 9168
en

JM-A mesin precision pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >JM-A mesin precision pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_fh_jm_a_precision_winding_machine_fabric_cone_to_cone-61.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218094418_606.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218094429_189.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218094505_783.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218094520_192.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218094528_794.jpg

FH Speed ​​tinggi / JM-A Precision pungkal lawon Mesin congcot kana congcot

  • Panjelasan Produk

FH / JM-A  Precision pungkal mesin

 

Fitur:

Ngagunakeun kontrol terpusat, manajemén individu

Ngagunakeun DC brushless motor, hemat daya nu leuwih

Ngagunakeun kontrol komputer, Pegat benang dieureunkeun , fungsi Pangukuran

Ngagunakeun Leuleus mimitikirang leungitnagampang ngagunakeun

Ngagunakeun mékanis anti tumpukanujung lemesJieun bobbin langkung seragam

Ngagunakeun minyak Lubricating, noise leuwih handap, Asesoris hirup layanan panjang

Adjustable panjangna ngabentuk, sudut Taktak jeung kontrol tegangan

 

parameter teknis:

model: Hiji sided tunggal spindle, kontrol terpusat

Spindle: 4 kali jumlah spindle, standar 24 spindles / kumpulan

jarak Spindle:370mm

cara minyak: oiling otomatis, speed adjustable

metoda pungkal: Hiji spindle precision aktif pungkal

bentukna pungkal: ujung lempeng, bevel ujung adjustable

pungkal tube: sajajar, tube pagoda

pungkal perjalanan:120-230mm

speed pungkal: <500 m / mnt

pungkal diaméterna: <280mm

diaméterna Skein: <550mm

diaméterna cartridge: <320mm

kakuatan sabenerna: <120 W / spindle

dimensi: 1620*710*1560 mm / group






panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan