Telepon: 86-138 6759 9168
en

Hank mun congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Hank mun congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_hank_to_cone_yarn_winder_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222132738_913.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222132748_858.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222132757_418.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222132828_215.jpg

Speed ​​tinggi Hank Pikeun Cone benang Winder Mesin

Hank mun congcot winder congcot benang mesin mesin pungkal ieu dipaké pikeun angin alus bentukna benang congcot pikeun nyulam,warping, tinunanna, dyeing,pemutihan,jsb. Ieu cocog pikeun benang katun,benang wol,benang poliéster,etc.CNC Single Spindle Single Control Hank Pikeun Cone Kapas nilon pungkal Mesin

  • Panjelasan Produk

CNC Single Spindle Single Control Hank Pikeun Cone Kapas nilon pungkal Mesin

model téh hususna cocog pikeun serat kimiawi, benang, tali skein kayaning kompléks pipe silinder kaayaan, kaayaan. Salaku mesin kalawan sistim kontrol komputer; kontrol spindle individu; minyak otomatis datangna dina; alat ujung; anti- -tumpukan; otomatis-eureun tina putus benang; kontrol tetep-panjang; kawat feed Super; -starting slow kalawan adjustable; speed benang anu adjustable; Benang tegangan-dikawasa alat jeung téknologi canggih lianna, pikeun mastikeun kualitas luhur mesin:
ciri na: Peuntas speed garis; A formulir hiji -off; malah tegangan; ngabentuk geulis.

barang nami Hank ka congcot Winder mesin
jumlah ti spindles 24(4 spindles atawa 6 spindles / group)
Spindle meteran 360mm
rarancang hiji sisi
kakuatan nganyadiakeun 380V / 220V 50HZ / 60HZ 3phase / 1phase
spindle kakuatan 120w
Max.yarn diameter ≤220mm
pangisedan roller spésifikasi datar bobbin Φ 80mm×220mm
atawa congcot Φ 80mm×220mm taper 3.5°
nyetir sorangan
Otomatis Eureun pakakas gerakan sensor
Éléktronik Anti tumpukan Inverter pangawasan
Otomatis-waxing pakakas meunang milih
barang encer nu dipake keur beberesih pakakas meunang milih
Éléktronik benang jelas meunang milih
hawa Splicer meunang milih
blower barang encer nu dipake keur beberesih meunang milih
cahaya sistim meunang milih
dimensi L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6 spindles)
beurat 200kg / group

FAQ

Q1: Ngeunaan Saatos-Penjualan Service:
A: Tujuanana urang téh alus,leuwih alus,pangalusna,pernah ngantep eta beristirahat. & Tujuan jasa kami geus coba pangalusna urang nyieun konsumén wareg. Tim profésional bakal ngajawab naon masalah nu patepung salila kamajuan purchasing sakabeh.
Q2: Sabaraha lami pikeun produksi?
A: Biasana, eta \ 's sabudeureun 15 ka 25 poé, nu gumantung kana kuantitas urutan.
Q3: Bungkusan na pengiriman barang
A:. kasus ékspor lapis Seaworthy paking atawa nurutkeun kahayang anjeun.

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan