Telepon: 86-138 6759 9168
en

JM-A mesin precision pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >JM-A mesin precision pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_precision_winding_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218130726_729.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218130737_822.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218130746_735.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218130841_698.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218130853_912.jpg

Precision Speed ​​tinggi pungkal Mesin

FH-JM precision lempeng winder mangrupakeun runtuyan runtuyan winder dihasilkeun ku parusahaan urang. Ieu cocog pikeun sagala rupa bahan baku kayaning sutra, hemp, benang, na thread, jsb. silinder. Modél ngabogaan kontrol tunggal spindle tunggal sahiji fungsi dasar tina pamakéan luar mangrupa benang pungkal positif pungkal clamp bobbin; 2 pungkal speed garis konstan; 3 kotak shuttle immersed minyak-; 4 iteuk speed refueling minyak 5 - 20 blk / mnt adjustable; 5 sareng alat ujung lemes sareng fungsi ujung; 6 tegangan benang adjustment dinamis; 7 benang kendang sarta gesekan lengket kontak tekanan angger; 8 speed motor utama jeung roller speed motor stepless adjustable; 9 Dikawasa kontrol layar warna na ciri sejen tur téknologi, penampilan iket téh geulis tur tékstur kasebut alus. Modél ieu mangrupa pilihan idéal pikeun produsén kualitas luhur tina benang rangkep.

  • Panjelasan Produk

 

FH-JM precision lempeng mesin winder

FH-JM precision lempeng winder mangrupakeun runtuyan runtuyan winder dihasilkeun ku parusahaan urang. Ieu cocog pikeun sagala rupa bahan baku kayaning sutra, hemp, benang, na thread, jsb. silinder. Modél ngabogaan kontrol tunggal spindle tunggal sahiji fungsi dasar tina pamakéan luar mangrupa benang pungkal positif pungkal clamp bobbin; 2 pungkal speed garis konstan; 3 kotak shuttle immersed minyak-; 4 iteuk speed refueling minyak 5 - 20 blk / mnt adjustable; 5 sareng alat ujung lemes sareng fungsi ujung; 6 tegangan benang adjustment dinamis; 7 benang kendang sarta gesekan lengket kontak tekanan angger; 8 speed motor utama jeung roller speed motor stepless adjustable; 9 Dikawasa kontrol layar warna na ciri sejen tur téknologi, penampilan iket téh geulis tur tékstur kasebut alus.

parameter teknis:

model:

Hiji sided tunggal spindle, kontrol terpusat

Spindle:

4 kali jumlah spindle, standar 24 spindles / kumpulan

jarak Spindle:

370mm

cara minyak:

oiling otomatis, speed adjustable

metoda pungkal:

Hiji spindle precision aktif pungkal

bentukna pungkal:

ujung lempeng, bevel ujung adjustable

pungkal tube:

sajajar, tube pagoda

pungkal perjalanan:

120-230mm

speed pungkal:

≤500 m / mnt

pungkal diaméterna:

≤280mm

diaméterna Skein:

≤550mm

diaméterna cartridge:

≤320mm

kakuatan sabenerna:

<120 W / spindle

dimensi:

1620x710x1560 mm



panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan