Telepon: 86-138 6759 9168
en

PLYING pungkal mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >PLYING pungkal mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_shuttle_box_doubling_plying_winding_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216150012_925.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216150020_574.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216150045_509.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216150114_301.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216150140_320.jpg

speed tinggi Box shuttle duka kali Plying pungkal Mesin

Modél mesin FHFDTK-A

jumlah produk 2
Jumlah spindles 24 (6 spindles / group)
tipe bobbin bobbin datar atawa congcot(meunang milih)
Spindle gauge mm
samping Single perenah
Power Supply 380V 50HZ 3phase
Max.package diaméterna 250mm
Candak-up Plawangan 152mm
120w kakuatan spindle
Candak-up speed Max. 1000 méter / mnt
diaméterna Max.yarn ≤280mm
Gesekan roller spésifikasi bobbin datar atawa congcot (meunang milih)
nyetir Pribadi
Otomatis gaul sensor Alat Motion
kontrol Anti tumpukan Inverter éléktronik

  • Panjelasan Produk

Plying pungkal Mach

duka kali Mesin, eta bisa pungkal 2-3 ply of yarns Serat, yarns katun, yarns wol, FDY, yarns poliéster na jsb, eta tiasa nyandak up kalawan bobbins pipah pikeun TFO mesin twisting Nyiapkeun, sarta ogé bisa nyandak up kalawan Cone kerucut pikeun mesin Tenun ngagunakeun . Ieu boga fitur of Kekecapan High sarta ogé butuh-up réngsé bentukna, tiasa alleviate inténsitas kuli pikeun digawé processing salajengna.

plying pungkal machine1.jpg

plying pungkal machine2.jpg

plying pungkal machine3.jpg

mesin   model FHFDTK-A


jumlah produk 2
Jumlah   spindles 24(6 spindles / group)
tipe bobbin datar bobbin atawa   congcot(meunang milih)
gauge Spindle mm
rarancang samping hiji 
Sasayogian tanaga 380V 50HZ 3phase
Max.package   diameter 250mm
Candak   Plawangan 152mm
kakuatan spindle 120w
Candak-up speed Max. 1000 méter / mnt
Max.yarn   diameter ≤280mm
pangisedan   roller spésifikasi datar   bobbin atanapi congcot (meunang milih)
nyetir sorangan
Otomatis gaul   pakakas sensor gerak
Éléktronik   Anti tumpukan kontrol Inverter
Otomatis-waxing   pakakas pilihan dipasang
alat cleaner pilihan dipasang
Éléktronik   benang jelas pilihan dipasang
hawa Splicer pilihan dipasang
blower cleaner pilihan dipasang
cahaya   sistim pilihan dipasang
dimensi L 1454 x   W 690 x H 1600 mm 
beurat 200kg / group

 

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan