Telepon: 86-138 6759 9168
en

Lemes gooved mesin kendang benang pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Lemes gooved mesin kendang benang pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_soft_cone_winder___winding_machine__bobbin_winder_machine_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219090910_434.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219090919_749.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219090930_562.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219090948_579.jpg

Speed ​​tinggi Leuleus Cone Winder / Pungkal Mesin / Bobbin Winder Mesin

Speed ​​tinggi mesin pungkal kedap, éta utamana keur benang nu Saatos Dyeing rewinding atawa benang rewinding maké congcot kana congcot langsung, nyaluyukeun jeung keur pungkal kawas yarns Serat, yarns katun, FDY, yarns poliéster na jsb, tur eta tiasa nyandak up kalawan kerucut Cone atanapi bobbins pipah. Ieu boga fitur of Kekecapan High sarta ogé butuh-up réngsé bentukna, tiasa alleviate inténsitas kuli pikeun digawé processing salajengna.

  • Panjelasan Produk

Lemes Dyeing Cone Pikeun Cone benang pungkal Mesin

mesin nya cocog pikeun benang katun,serat,wol,poy,etc.It ieu dipaké pikeun nyandak up congcot benang keur prosés congcot benang dyeing di luhur-hawa na tinggi-tekanan mesin dyeing.
Speed ​​tinggi Leuleus Dyeing Cone Pikeun Cone pungkal Mesin—— Ieu cocog pikeun benang katun, benang wol, benang poliéster,jsb. fungsi na nyaeta mun angin congcot benang sampurna pikeun persiapan benang congcot dyeing .High nyandak-up speed: 300-800méteran / mnt. oge, kalawan panel kontrol individu jeung méteran counter.We sok nalungtik jeung ngaronjatkeun mesin kami tur kiwari boga patén-patén nasional dina benang  pungkal mesin(labél patén sticked on mesin kami).

Unggal spindle boga sistim Anti Hard-Tepi na Electronic Anti tumpang tindih.

Ngaran Produk

Lemes Dyeing Cone Pikeun Cone benang pungkal Mesin

 

Jumlah spindles

Max.9group pikeun 1set, total 108 spindles. (biasa 7 kumpulan 8spindleses)(meunang milih)

alur kendang

0/D 82mm, jarak spindle 2.5, symmetry0"

rarancang

sisi ganda

Sasayogian tanaga

3kawat phase5,380V 50HZ (meunang milih)

Skakuatan pindle

90w /spindle 5W(malam)+beberesih

Wspeed inding

600-700m / mnt(speed adjustable)

desain parameter  

kontrol panganteur individu atawa toel layar (tetep - panjang, alon - ngamimitian, speed adjustable, rusak benang otomatis eureun)

nyetir

sorangan

dimensi

L 2230 x W 1100 x H 1600 mm ( 12 spindles)

beurat

350kg / group

Q1: Naon produk utama Anjeun?
A: Benang pungkal mesin

Q2: Naon \ 's istilah pamayaran Anjeun?
A: A.T / T  B. L / C

Q3: Naon ngeunaan jasa saatos-jualan di perusahaan?
A: A. 15 taun tekstil profésional pangalaman pabrik mesin,Tim jasa unggulan.
B. jaringan layanan Global sadar layanan ajakan dina loka.
C. instalasi considerate sarta layanan adjustment,ngalatih operator Anjeun skillfully na professionally.
D. mangga buka balik nu biasa,rojongan teknis na jasa ikhlas.

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan