Telepon: 86-138 6759 9168
en

Lemes gooved mesin kendang benang pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Lemes gooved mesin kendang benang pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/high_speed_soft_grooved_drum_yarn_cone_winder___winding_machine__bobbin_winder_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219091445_161.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219091453_885.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219091505_342.jpg

Speed ​​tinggi Leuleus Grooved Drum benang Cone Winder / Pungkal Mesin / Bobbin Winder Mesin

Speed ​​tinggi mesin pungkal kedap, éta utamana keur benang nu Saatos Dyeing rewinding atawa benang rewinding maké congcot kana congcot langsung, nyaluyukeun jeung keur pungkal kawas yarns Serat, yarns katun, FDY, yarns poliéster na jsb, tur eta tiasa nyandak up kalawan kerucut Cone atanapi bobbins pipah. Ieu boga fitur of Kekecapan High sarta ogé butuh-up réngsé bentukna, tiasa alleviate inténsitas kuli pikeun digawé processing salajengna.

  • Panjelasan Produk

Lemes Dyeing Cone Pikeun Cone benang pungkal Mesin

mesin nya cocog pikeun benang katun,serat,wol,poy,etc.It ieu dipaké pikeun nyandak up congcot benang keur prosés congcot benang dyeing di luhur-hawa na tinggi-tekanan mesin dyeing.
Speed ​​tinggi Leuleus Dyeing Cone Pikeun Cone pungkal Mesin—— Ieu cocog pikeun benang katun, benang wol, benang poliéster,jsb. fungsi na nyaeta mun angin congcot benang sampurna pikeun persiapan benang congcot dyeing .High nyandak-up speed: 300-800méteran / mnt. oge, kalawan panel kontrol individu jeung méteran counter.We sok nalungtik jeung ngaronjatkeun mesin kami tur kiwari boga patén-patén nasional dina benang  pungkal mesin(labél patén sticked on mesin kami).

Unggal spindle boga sistim Anti Hard-Tepi na Electronic Anti tumpang tindih.

Bobbin ngetik: 5"(170mm) bisa aya ngaropéa
rarancang Single-sisi, bisa aya 84/108spindles
kakuatan nganyadiakeun 380V / 220V  50/60Hz  tilu fase / Bujang tahap
nyetir unggal spindle per motor
kakuatan Comsumption 0.09KW / spindle
Candak paket pipah Bobbin (0°) / congcot 4°20, 5°57, 9°15
benang kaayaan kaku jeung waxing pakakas unggal spindle boga a benang kaayaan kaku jeung waxing pakakas
Otomatis Eureun pakakas unggal spindle masang otomatis eureun pakakas
Éléktronik Anti tumpukan Inverter pangawasan
barang encer nu dipake keur beberesih pakakas unggal spindle boga a mesin peso benang barang encer nu dipake keur beberesih
Éléktronik benang barang encer nu dipake keur beberesih meunang milih dipasang
hawa Splicer meunang milih dipasang
blower barang encer nu dipake keur beberesih meunang milih dipasang
cahaya sistim meunang milih dipasang
dimensi L 2230 x W 1100 x H 1600 mm

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan