404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ,pabrik -FEIHU Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. " /> Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ." />

Telepon: 86-138 6759 9168
en

TWISTING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >TWISTING mesin

Tinggi Speed ​​Dua Pikeun Hiji Kapas wol acrylic benang Twisting Mesin

Kimia Long Serat Dua-pikeun-hiji Twister achieves salah ngarobah dua twisting. efisiensi leuwih luhur batan mesin tradisional di kali. Candak-up volume ngaronjatkeun, euweuh piecing dina sapuluh rébuan méteran, twisting kualitas kacida ningkat. Sistim drive basajan, betah pikeun pangropéa.

  • Panjelasan Produk

Tinggi Kaluaran Dua Pikeun Hiji Mesin Kapas benang Twisting

Mesin benang twisting boga scopes aplikasi lega, desain modern, badag nyandak up Jumlah, gancang. Ieu gampang keur beroperasi jeung mertahankeun, noise lemah sareng konsumsi kakuatan. Ieu mangrupakeun efisiensi sarta benang kaluaran mesin twisting tinggi jeung twisting na stranding. Ieu boga mékanisme kalawan arah planet exchanging. Stranding na twisting of Twine bisa réngsé dina hiji waktos. Ieu cocog pikeun twisting primér sarta ulang twisting tina sagala jinis Twine pe, PP Twine, pepet Twine, nilon Twine, katun Twine, tur tali twisted dina ukuranana leutik.

Ngaran Produk

Mesin benang Twisting

 

Jumlah spindles

16spindles / bagian, baku téh 128 spindles / set

gauge Spindle

254mm

rarancang

sisi ganda lapisan tunggal

Speed

5000-12000r / mnt

Trentang wisting

65- 2025T / M bisa diatur

Tarah wisting

S atawa Z

TPlawangan wisting

152mm

Sudut pungkal

17.47-21.07

modeu mimitian

Star-délta slow mimiti

Spindle nyetir

Bsirkulasi nyetir elt

kapasitas(128spindles)

22KW

Spindles tensioner

kapsul

dimensi

16spindles(2448*900*1270) ,kontrol kotak panjangna 2500mm

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan