Telepon: 86-138 6759 9168
en

produk News

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >produk News

Kumaha packing saméméh pengiriman barang

waktu: 2019-02-18

mesin umum anu mibanda packing vakum. mesin sabagean anu paking kalawan vakum sarta hal kai. beban wadahna jadi per ukuran mesin.

hambalan hiji: clearing mesin jeung nempatkeun sababaraha minyak

hambalan dua :contect pigura baja 

hambalan tilu:ditunda jati dina fram baja

karinjang panalungtikan