Telepon: 86-138 6759 9168
en

JM-A mesin precision pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >JM-A mesin precision pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/jm_a_new_arrival_high_precision_high_stretch_traverse_winding_machine-55.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218131501_249.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218131628_206.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218131656_981.jpg

JM-A New Datangna High Precision High manteng Plawangan pungkal Mesin

Precision congcot mesin pungkal(nanas mesin congcot winder),skéma inovatif, téhnologi canggih tur aplikasi. Laju pungkal tina mesin ieu dikawasa ku komputer, nu boga maksimum 500 m / mnt. Tepat na sénsitip Sistim nguji speed malah bisa mastikeun nu panjangna pungkal (beurat). Ieu rada cocog pikeun pungkal benang tina nilon, benang filamén, benang poliéster, FDY, DTY Jeung serat kimiawi séjén.

  • Panjelasan Produk

JM-A High Speed ​​otomatis Anyar Tipe Precision pungkal Mesin
Fitur:
1) Ngagunakeun kontrol terpusat, manajemén individu.
2) Ngagunakeun DC brushless motor, hemat daya nu leuwih.
3) Ngagunakeun kontrol komputer, Pegat benang dieureunkeun , fungsi Pangukuran.
4) Ngagunakeun Leuleus mimiti,kirang leungitna,gampang ngagunakeun.
5) Ngagunakeun mékanis anti tumpukan,ujung lemes,Jieun bobbin langkung seragam.
6) Ngagunakeun minyak Lubricating, noise leuwih handap, Asesoris hirup layanan panjang.
7) Adjustable panjangna ngabentuk, sudut Taktak jeung kontrol tegangan.

model:

Hiji sided tunggal spindle, kontrol terpusat

Spindle:

4 kali jumlah spindle, standar 24 spindles / kumpulan

jarak Spindle:

370mm

cara minyak:

oiling otomatis, speed adjustable

metoda pungkal:

Hiji spindle precision aktif pungkal

bentukna pungkal:

ujung lempeng, bevel ujung adjustable

pungkal tube:

sajajar, tube pagoda

pungkal perjalanan:

120-230mm

speed pungkal:

≤500 m / mnt

pungkal diaméterna:

≤280mm

diaméterna Skein:

≤550mm

diaméterna cartridge:

≤320mm

kakuatan sabenerna:

<120 W / spindle

dimensi:

1620x710x1560 mm


panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan