Telepon: 86-138 6759 9168
en

lain beja

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >lain beja

Benang Kirby \ 's epik

waktu: 2019-02-18

Benang Kirby \ 's epik nyaeta 2010 panggung video game dimekarkeun ku Alus-Yeuh jeung Laboratorium Hal jeung diterbitkeun ku Nintendo kanggo Wii video game konsol. Ieu téh mangrupa installment kasapuluh tina Kirbyvideo game seri na dirilis dina bulan Oktober 2010 di Jepang jeung Amérika Kalér jeung dina bulan Pebruari 2011 di Australia sarta Éropa. Éta entri pertama di Kirby runtuyan dina konsol home saprak 2003 \ 'sKirby Air Ride sarta platform buruan imah konsol kahijina saprak 2000 \ 's Kirby 64: The Kristal Shards.

Kaulinan kieu Kirby, anu geus ngajanggélék jadi benang sarta dikirim ka patch Land, dunya nu dijieun lengkep kaluar tina lawon. Anjeunna kedah ngabantu Pangeran fluff ku cara ngumpulkeun tujuh potongan benang magic nu dipaké pikeun stitch patch Land babarengan dina urutan eureun antagonis kaulinan \ 's, Yin benang. Benang Kirby \ 's epik utilizes hiji gaya visual-karajinan dumasar unik; kaulinan \ 's karakter tur lingkungan diwangun sagemblengna tina benang, lawon, jeung bahan karajinan lianna. Teu kawas paling kaulinan dina Kirby runtuyan, Kirby téh bisa inhale atawa ngapung, gantina gumantung kamampuhan pikeun morf kana objék séjén, kayaning parasut a, mobil a, sarta kapal selam a, kitu ogé objék badag kayaning a tank sarta karéta uap.

Kaulinan katilu dikembangkeun ku Good-Yeuh dina tandem kalawan Nintendo, Benang Kirby \ 's epik asalna diusulkeun ku Madoka Yamauchi, anu datang nepi ka pamanggih a "dunya benang" salaku kaulinan video. Ieu mimiti ngembangkeun salaku "Keito euweuh fluff", kaulinan dibintanginya Pangeran fluff salaku protagonis utama, méméh karakter dibintanginya ieu pamustunganana switched pikeun Kirby. gaya kaulinan \ 's grafis dijieun liwat gambar digital tina fabrics real-hirup anu anu disimpen leuwih polygons. musik kaulinan \ 's dikarang ku Tomoya Tomita.

Sateuacan release kaulinan \ 's, Benang Kirby \ 's epik sababaraha panghargaan meunang di E3 2010 kaasup Kaulinan Témbongkeun nu ti GameSpot. Ieu dirilis engké taun nu ka ulasan sakitu legana positif, narima hiji pilihan pangajén Editor \ 's tina nandatangan, anu rengking salaku #95 di maranéhna "puncak 100 Kaulinan modern". Salaku April 2011, eta geus dijual 1.59 juta éksemplar di sakuliah dunya. Ieu ieu ulang dikaluarkeun digital via Wii U eShopdi Éropa jeung Australia on May 21, 2015,[2][3] di Amérika Kalér on July 28, 2016, sarta di Jepang dina Agustus 9, 2016. A panerusna spiritual pikeun Benang Kirby \ 's epik judulna Yoshi \ 's Woolly Dunya dirilis dina 2015 kanggo Wii U.


karinjang panalungtikan