Telepon: 86-138 6759 9168
en

produk News

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >produk News

Knititn Mesin Fuction

waktu: 2019-02-18

mesin nyulam nyaéta alat dipaké pikeun nyieun knitted fabrics dina fashion semi atanapi pinuh otomatis.

Aya sababaraha jinis mesin nyulam, mimitian ti spool atawa dewan basajan témplat kalawan euweuh bagéan pindah ka mékanisme kacida rumit dikawasa ku éléktronika. sadaya, kumaha oge, ngahasilkeun rupa-rupa fabrics knitted, biasana boh datar atawa tubular, na tina varying tingkat pajeulitna. corak jahitan bisa dipilih ku manipulasi leungeun tina jarum, atanapi ku push-tombol na dials, mesin kartu punch, atanapi pola éléktronik maca lian na komputer.

karinjang panalungtikan