Telepon: 86-138 6759 9168
en

lain beja

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >lain beja

cinta Seoul

waktu: 2019-02-18

Seoul mangrupakeun kota modern pinuh ku pilihan gastronomic nikmat ogé atraksi hébat, wisata sajarah, jeung tempat pikeun balanja.

wayah pangalusna pikeun didatangan

Wayah pangalusna pikeun didatangan Seoul anu salila cuaca haneut antara usum panas jeung mimiti ragrag. April atanapi September nu bulan pangalusna pikeun kaayaan sightseeing. Usum téh alus lamun up for adventures outdoor sarta kawas skying.

Meunangkeun Kira

di Seoul, anjeun boga tilu bentuk utama karéta angkutan, beus, sabwéy, jeung taksi. Pilihan panggancangna nepi meunang sabudeureun Seoul teh karéta Airport Railroad Express. Cai mibanda dua pilihan express jeung sakabeh ngeureunkeun. Pilihan express mangrupakeun hiji panggancangna salaku sakabeh eureun bakal eureun di 12 stasiun saméméh anjog di Stasion Seoul. Sedengkeun kabéh eureun pilihan nyaeta langkung mirah, éta ngeunaan 15 menit laun ti pilihan express.

Seoul boga salah sahiji stasion subway panggedena di dunya kalayan 14 garis. Ieu mungkin sigana bit intimidating, tapi sakali Anjeun perlu dipaké pikeun eta, éta geulis gampang.

pilihan séjén pikeun meunang sabudeureun Seoul nyaéta pikeun nyéwa mobil a. Ieu salah sahiji pilihan sahenteuna dipaké salaku Seoul boga sistem transportasi hébat.

Dimana cicing

Aya kavling tempat pikeun cicing di Seoul. Handap anjeun nimu saran luhureun kami:

  • Myeongdong – mangrupa pilihan wisata urang populer. Cai mibanda mal hébat, dahareun hébat, sarta nightlife vibrant. Anjeun tiasa tetep di Aloft Seoul Myeongdong.

  • Gangnam nyaéta hiji kacamatan nu janten hatur nuhun kawentar ka lagu Style Gangnam. Salah sahiji wewengkon pangalusna di Gangnam nyaeta Garosugil. Di dieu Anjeun baris manggihan kafe artisan, galeri seni, toko ritel. Hiji pilihan hotél hébat di wewengkon ieu téh Dormy Inn Premium Seoul Garosugil.

  • Insadong – éta ngarep kulawarga aristocratic elit. Di dieu Anjeun baris manggihan imah tradisional, galeri seni Korea, boutiques fashion, istana megah, sarta teahouses. Hiji tempat nu sae pikeun cicing teh CenterMark Hotel.

Tempat nganjang

  • Everland – taman tema panggedéna di Koréa

  • Lotte World – taman tema gede pikeun kids kalawan pernah-tungtung thrill rides.

  • teamLab Dunya Seoul – mangrupa musium aheng ngeunaan seni, tari, jeung téhnologi.

  • N Seoul Tower – mangrupa jangkung iconic mana anjeun bisa nyandak pintonan breathtaking kota.

  • musium TrickEye 3D – lamun bogoh ka poto. Dina musium ieu, anjeun bakal manggihan poto wacky.

  • Gyeongbokgung Istana – salah sahiji pangkolotna sarta grandest istana kuna.

  • Hangang Walungan Ikmal Cruise – cara éndah menikmati panorama kota.

Balanja

  • Pasar Dongdaemun – Di dieu Anjeun baris manggihan 26 mall perumahan balanja di sabudeureun 50,000 pabrik béda jeung 30,000 toko husus dimana anjeun bisa meuli fabrics trendiest.

  • Pasar Namdaemun – Ieu pasar pangkolotna di Koréa. Cai mibanda 400 imah Mekah, 10,200 toko. Anjeun nimu sagalana nu peryogi, ti baju keur kitchenware jeung éléktronika.

  • Insadong – mangrupa tempat pikeun anjeun tiasa manggihan souvenir tradisional kawas karya seni, téh, keramik, jeung barang tulisan.

Pangan sarta inuman

Pikeun bibimbap otentik, Anjeun kudu nyobaan Gogung di kacamatan Myeong-Dong. Lamun hoyong nyobian Korea BBQ hidangan pilihan pangalusna teh Wang Bi Jib jeung Gangnam urang Sutbul Mapo Galbi. Anjeun oge kudu jalan warung disadiakeun tempat anjeun tiasa gaduh hayam skewers na beuteung babi.

Diantara inuman pangalusna anjeun nimu di Seoul maneh boga Bokbunjaju nu mangrupakeun anggur-liqueur kalayan buah prambus rasa, soju a vodka Korea jeung leuwih ti 40 variétas of vodka jeung 200 wines.

    teu sahiji bae

Teras : ngarasakeun Rajana

karinjang panalungtikan