Telepon: 86-138 6759 9168
en

PLYING pungkal mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >PLYING pungkal mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/multiplied_yarn_shuttle_box_plying_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216150825_505.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216150837_501.jpg

Dikalikeun benang shuttle Box Plying Mesin

duka kali Mesin, eta bisa pungkal 2-3 ply of yarns Serat, yarns katun, yarns wol, FDY, yarns poliéster na jsb, eta tiasa nyandak up kalawan bobbins pipah pikeun TFO mesin twisting Nyiapkeun, sarta ogé bisa nyandak up kalawan Cone kerucut pikeun mesin Tenun ngagunakeun . Ieu boga fitur of Kekecapan High sarta ogé butuh-up réngsé bentukna, tiasa alleviate inténsitas kuli pikeun digawé processing salajengna.

  • Panjelasan Produk

Mesin benang duka kali

kotak shuttle benang duka kali plying mesin, eta bisa pungkal 2-3 ply of yarns Serat, yarns katun, yarns wol, FDY, yarns poliéster na jsb, eta tiasa nyandak up kalawan bobbins pipah pikeun TFO mesin twisting Nyiapkeun, sarta ogé bisa nyandak up kalawan Cone kerucut pikeun mesin Tenun ngagunakeun . Ieu boga fitur tina luhur Efisiensi sarta ogé butuh-up réngsé bentukna, tiasa alleviate inténsitas kuli pikeun digawé processing salajengna.

modél mesin

FHFDTK-A

jumlah produk

2

Jumlah spindles

24(6 spindles / group)

tipe bobbin

bobbin datar atawa congcot(meunang milih)

gauge Spindle

mm

rarancang

samping hiji

Sasayogian tanaga

380V 50HZ 3phase

diaméterna Max.package

250mm

Candak-up Plawangan

152mm

kakuatan spindle

120w

Candak-up speed

Max. 1000 méter / mnt

diaméterna Max.yarn

≤280mm

roller spésifikasi gesekan

bobbin datar atawa congcot (meunang milih)

nyetir

sorangan

Otomatis gaul Alat

sensor gerak

Éléktronik Anti tumpukan

kontrol Inverter

Otomatis-waxing alat

pilihan dipasang

alat cleaner

pilihan dipasang

Benang éléktronik jelas

pilihan dipasang

hawa Splicer

pilihan dipasang

blower cleaner

pilihan dipasang

cahaya System

pilihan dipasang

dimensi

L 1454 x W 690 x H 1600 mm

beurat

200kg / group

FAQ

Q: Simkuring teu wawuh jeung angkutan internasional, baris nu nanganan sagala hal logistik?

A: pasti. Sababaraha taun pangalaman jeung jangka panjang cooperated forwarder pinuh bakal ngarojong kami ka dinya. Anjeun ngan tiasa ngawartosan urang tanggal pangiriman, lajeng anjeun bakal nampa barang di kantor / home. menggah séjén ninggalkeun ka kami.

Q: Sabaraha lami pikeun produksi ?

A: Biasana, eta \ 's sabudeureun 15 ka 25 poé, nu gumantung kana kuantitas urutan.

照片 181照片 IMG_20141113_073518

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan